Ez egy kőkemény dráma.
Óriási mozi.
Tökéletes görbe tükre a velejétől romlott magyar társadalomnak.
Hataloméhség, egoizmus, elnyomás, csordaszellem.
K*va jól van fényképezve, kicsit szokásosan modoros monológok, de amiről szól, az nagyon életszerű.
1988-ban voltam 10 éves, és nem sok minden változott azóta, ezt a film nagyon jól szemlélteti – forrt bennem néha a düh...
Ha valaki változtatni akarna valamit jó irányba, azt eltapossák a hatalmon lévők.
Ha valaki egy kicsit is más, azt kivetik magul közül...
Egy kis hatalmat kap valaki, már visszaél vele, ennek tökéletes példája, az a nyomorék portás...
Nekem nagyon tetszett így, ahogy van.
Tuti, megint megnézem.
De ez csak az én véleményem...
Ez egy kőkemény dráma. Óriási mozi. Tökéletes görbe tükre a velejétől romlott magyar társadalomnak. Hataloméhség, egoizmus, elnyomás, csordaszellem. K*va jól van fényképezve, kicsit szokásosan modoros monológok, de amiről szól, az nagyon életszerű. 1988-ban voltam 10 éves, és nem sok minden változott azóta, ezt a film nagyon jól szemlélteti – forrt bennem néha a düh... Ha valaki változtatni akarna valamit jó irányba, azt eltapossák a hatalmon lévők. Ha valaki egy kicsit is más, azt kivetik magul közül... Egy kis hatalmat kap valaki, már visszaél vele, ennek tökéletes példája, az a nyomorék portás... Nekem nagyon tetszett így, ahogy van. Tuti, megint megnézem. De ez csak az én véleményem...