Közösség

Vélemény:

88 Minden történetnek két oldala van

(2026)

Minden történetnek két oldala van

IstvanF   2026.01.25 18:35
0

Jon Bernthal szerintem zseniális színész! A Walking Deadben láttam először, ahol először szerettem, majd utáltam és végül újra szimpatikussá vált. Elég egyforma karaktereket szokott hozni, de valószínűleg ezt kérik tőle és ez áll jól neki: a nagydumás, laza figura. Itt is ezt a szerepet kapta: a legnagyobb szájú kisvárosi nyomozó, aki összetűzésbe kerül a volt feleségével és gyanúba keveredik egy gyilkossági ügyben, de számos más szereplőt is megmozgat a sorozat, akik közül Tessa Thompson kiemelkedően jól játszik. A történet jól meg van írva, sok csavar van benne, a karakterek háttere jól ki van dolgozva. Szép lassan megismerjük a fontosabb személyeket és összefüggéseket, ezáltal a feszültség is folyamatosan épül. Már az első részben is kapunk olyan információkat, amikből azt hisszük, hogy rá is jöttünk mindenre, de ez még csak a kezdet. Nagyon jól játszik a sorozat a karakterekkel, sok kérdés felmerül és a végére mind meg is lesz válaszolva. Az utolsó részért pluszpont jár: arra, ami abban történik, már végképp nem számítottam, de anélkül is nagyon jó sorozat lenne, idővel megéri majd újranézni a szenzációs alakítások miatt! Eredeti nyelven ajánlom!