Közösség

Vélemény:

28 A falka 2.

(2025)

Falkhahaha

Yosihiro   2026.05.19 20:48
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Hát láttam pár horrorfilmet, de azt hiszem, ez nem az a kategória. Nevetséges történet. Nagyon gyenge színészi alakítás. Még a humort is elrontották. Talán úgy fogalmaznék, hogy egy végzős operatőr filmje, de talán még attól is rosszabb. Igazából nem értem, aki ennek a filmnek a forgatókönyvét megírta, és egy stúdió elé került, mit láttak benne :) Biztosan nem a horror részét, de vígjátéknak meg elég komor. Így azt tudom mondani erről az alkotásról, hogy a történet semmitmondó, nagyon gyenge karakterek, rossz rendezés, és nem is sorolom tovább. Egyszer végignéztem, néhol nagyokat kacagtam, de a horror jelét igazából nem tudtam felfedezni. A végkifejletről pedig ne beszéljünk, nevetséges. Csak azért nem adok rá egy csillagot, mert vannak olyan pillanatok, amikor tényleg egy filmre hasonlít az egész... és ezzel mindent elmondtam. Ez nekem nagy csalódás volt, többet vártam. Üdv, Yosi