Közösség

Vélemény:

66 A leleplezés napja

(2026)

A leleplezés napja

fabuandras   2026.06.22 20:21
1

Nekem nagyon tetszett a A leleplezés napja, mert végig érdekes és feszült volt. Már az elején felkeltette a figyelmemet, és kíváncsi voltam, hogy mi fog történni a következő jelenetekben. Szeretem az olyan filmeket, amelyekben sok a titok és folyamatosan lehet találgatni, itt pedig ebből nem volt hiány. A film hangulata szerintem nagyon jó volt. Többször is olyan érzésem volt, hogy valami fontos dolog készülődik, ezért végig figyeltem minden apró részletre. A látvány is tetszett, főleg azok a jelenetek, amelyek egy kicsit misztikusabbak voltak. A zene is jól illett a történethez, és sokszor még jobban fokozta a feszültséget. A szereplők számomra hitelesek voltak, és könnyen bele tudtam élni magam a helyzetükbe. Tetszett, hogy nem csak az akcióra figyeltek, hanem a történetre is. Voltak olyan fordulatok, amelyek megleptek, és emiatt egy percig sem éreztem unalmasnak a filmet. Összességében szerintem A leleplezés napja egy nagyon jól sikerült, izgalmas és rejtélyes film. Nekem végig lekötötte a figyelmemet. Aki szereti a titokzatos történeteket és a feszült hangulatú filmeket, annak szerintem érdemes megnéznie.