Közösség

Vélemény:

80 Barátnők újratöltve

(2024)

Barátnők újratöltve

Br623   2025.02.08 22:11
0

Joan, Linda és Karen (Patricia Hodge, Diane Keaton és Hayley Mills) megöregedtek. Joan férje meghal, röviddel azután, hogy feltalál egy csodaszert, amitől újra fiatalok lehetnek. Sajnos a szer csak 6 órára változtatja át őket, és nem maradt belőle túl sok sem. A három jóbarátnő kap az alkalmon, és sorra veszik lezáratlan ügyeiket, beteljesítetlen álmaikat. Kiürítik a bankszámlájukat, és Las Vegasba mennek. Mivel már megöregedtek, ez egy remek búcsú számukra az élettől, egy utolsó esély még pár dolog pótlására. Nem értem, hogy itt, a Mafabon miért áll ilyen rosszul a film, ennyire nem volt rossz. Mondjuk, világklasszisnak sem mondanám. De a főszereplők remek színészek. A film rámutat az idősek és a fiatalok közötti szakadékra. Nekem hozta a film a régi idők vígjátékait. Le a kalappal Diane Keaton előtt, aki 2026-ban lesz 80 éves, és még mindig színészkedik. Szerintem ő így is feltalálta az örök fiatalság szerét. De a másik két főszereplő is majdnem nyolcvanéves. Azért valljuk be, nem semmi, majdnem 80 évesen ilyen filmet összehozni.