Közösség

Vélemény:

73 Gonosz halott: Égj!

(2026)

Gonosz halott: Égj!

Vivi   2026.07.20 16:06
0

A Gonosz halott: Égj! számomra csalódás volt. Bár volt néhány feszült és ijesztő jelenete, összességében nem azt kaptam, amire számítottam. A film próbált nyomasztó hangulatot teremteni, és néha sikerült is megijesztenie, de a horror mellett sok olyan rész volt, ahol egyszerűen unatkoztam. A történet lassan haladt, és nem tudott végig lekötni. Azt is hiányoltam, hogy nem volt elég véres és brutális. Egy Gonosz halott-filmtől sokkal több és durvább jelenetre számítottam, itt viszont visszafogottabbnak éreztem az egészet. A színészek teljesítményével nem volt különösebb gond, de a karakterek sem lettek igazán emlékezetesek. A látvány rendben volt, és a sötét hangulat néhol működött, mégsem tudott olyan élményt nyújtani, ami miatt szívesen újranézném. Egyszer meg lehet nézni, főleg annak, aki szereti a természetfeletti horrorokat, de nekem nem érte el azt a szintet, amit ettől a filmsorozattól vártam. Összességében közepes élmény volt, nálam inkább egyszernézős, könnyedén felejthető film marad.
#motorcity