Közösség

Vélemény:

81 Reminders of Him - Emlékek róla

(2026)

Reminders of Him - Emlékek róla

Robi89   2026.03.15 15:21
0

Az emlékek róla egy rendkívül érzelmes film. Már az előzetesből is kiderül, hogy a főszereplő lány barátja meghal egy autóbalesetben, és arról szól a történet, hogyan próbál visszailleszkedni a régi életébe, miután kiszabadul a börtönből. Itt azért nekem kissé fura volt, hogy 7 évre ítélték és nem védte meg magát. A bűntudata erősebb volt, mint az igazságérzete. A film során itt-ott felbukkan a múlt és részleteket kapunk a történtekből, hogy a végén ugyanúgy összerakhassuk a teljes képet, mint a fiú családja, és drukkolni kezdjünk a lánynak, hogy visszaszerezhesse a jogot, hogy a gyermeke életének részese lehessen. Ami még fura nekem, az a srác legjobb barátja, szinte az apja lesz a kislánynak, ritka egy ennyire erős barátság. Egy szép romantikus film arról, hogy hogyan kezdi újra az életét, hogyan szerez munkát, rátalál egy új szerelem, szép lassan megbocsájt magának, a lányát is megismerheti, miközben minden arra emlékezteti, akit elveszített. Zsebkendő azért nem árt hozzá. Nekem tetszett.