Közösség

Vélemény:

80 Ki hitte volna? 2.: Az esküvő

(2026)

Nem lett az év vígjátéka, de jól szórakoztam

Niki   2026.09.13 12:32
0

Szerintem egy könnyed, vicces film, amit jó volt megnézni, de azért nem lett belőle nagy kedvencem. Már az alaphelyzet is elég kaotikus, hiszen az esküvő körüli készülődés mellett újabb családi titkok és félreértések bonyolítják a történetet. Szerintem pont ez adja a film egyik legjobb részét, mert szinte mindig történik valami, amin lehet mosolyogni. Voltak benne olyan jelenetek, amiken tényleg nevettem, főleg amikor a családtagok teljesen máshogy reagáltak egy-egy helyzetre. A karakterek néha szerintem már kicsit túlzásba is vitték a sajátosságaikat, de ettől lett igazán vígjátékos az egész. Viszont néhol úgy éreztem, hogy ugyanazokat a poénokat próbálja újra és újra elsütni, és a történet sem volt annyira meglepő. Egy kicsit több új ötletet és izgalmat elbírt volna. Összességében nekem tetszett és nem bántam meg, hogy megnéztem, mert egy fárasztó nap után tökéletes egy ilyen könnyed, családi vígjáték, de nem hiszem, hogy újra és újra megnézném. Egy aranyos, néha nagyon vicces film, csak szerintem lehetett volna egy picit jobb is.
#csajoshétvége