Közösség

Vélemény:

98 Dutton birtok

(2026)

Dutton birtok

Br623   2026.08.16 07:26
0

Beth és Rip párosa kiegészítve Tylerrel nagyon sok izgalmas történetet ígér. Nekem kicsit kevés volt az első évad. Tetszenek az új szereplők, de olyan igazán ütős karaktert nem sikerült beletenniük. Sok szereplő már nagyon öreg is benne, nem értem, hogy miért. Szeretem, amikor egy szereplő múltjába visszatekintünk, de akkor legyen az a karakter utána fontos is. Remélem, hogy nem kell majd sokat várni a folytatásra, és az is jó lenne, ha felbukkanna majd benne más szereplő is a Yellowstone-ból. Amúgy csak engem kezd idegesíteni, hogy Beth állandóan csücsörít? Tetszik, hogy ilyen belevaló csaj, de nem tudom, hogy a valóságban megengedhetné-e magának ezt bárki. Azért remélem, hogy a második évadban visszatekintünk még Beth és Rip múltjába, mert azokat a visszatekintéseket nagyon szerettem a Yellowstone-ban is. Itt egy kicsit hiányoltam, hogy ez kimaradt. Kicsit szólhatott volna jobban róluk a történet, nem pedig az új szereplőkről és Tylerről. Őt sem értem, hogy miért szökik el, mikor mindene meglehetne.