Közösség

Vélemény:

32 Kisöcsém

(2026)

Ezt emberek készítették...

puszpang   2026.06.30 01:07
0

A világ így is annyi alacsony minőségű elmével van tele. Rontsunk még rajtuk. Úgy persze könnyű, ha a vásznon látott karakterek is olyanok. Az előttem szólók tökéletesen leírták, amit én is gondolok. Se nevetni, se jót szórakozni nem lehet. Pedig vígjátékba van besorolva. Erre lenne igény? Vagy azt akarják a gyártók, hogy legyen? Az utóbbi, mint mindig. Azt hazudva, hogy a felmérések szerint... Az alapötletet - ami olyan szinten le van rágva, hogy ezernyi fogsor kopott el - nem lehetne csak egyszer leforgatni a nullától jobb forgatókönyvvel, gyengeelméjű karakterek helyett valami emberekhez hasonló arcokkal, a nihil alatti jelenetektől valamivel minőségibbel? Úgy látszik, még mindig nem. Itt minden indokolatlan. Az alpáriság, a buta szereplők, az életidegen helyzetek. A folyamatos szájmenés értelmetlen és érthetetlen dolgokról. Sajnálok mindenkit, aki részt vett ebben a projektben. Lehet, jobbat érdemelnének. Nem kérünk többet. Bár lesz még sok ilyen. A fenéért néztem meg. De én vagyok az örök naiv reménykedő. Aki erre a "filmre" áment mondott, mehet ide karakternek. Inkább katéternek.