Közösség

Vélemény:

77 Megszállottság

(2026)

Megszállottság

Kittikee   2026.07.06 11:36
0

Bírom a horrorfilmeket, de ez keményen hazavágott! Az idei év horrorpalettája nem mondható felejthetőnek, és még csak július van, de ez most nagyon odavágta a prímet! De olyan mértékben, hogy amikor másnap meséltem itthon pár jelenetet, a kezemen a nem létező szőrök is felálltak, olyan szinten libabőröztem a visszaemlékezéstől. Hozzátettem, hogy ezt a filmet még egyszer nem szeretném, és nem is fogom újra megtekinteni! Már a bemutatója nagyon ígéretes volt, hogy ez igencsak finom falat lesz, de a lassúsága ellenére igenis betalált rendesen. Tökéletesen felépített, folyamatos feszültséget adva a nézőnek. A hanghatásoktól, ami a zenei aláfestést is illeti... pffff... jóistengyereleeee! Utólag megértettem, hogy ezt a filmet miért feliratosan, saját nyelvezettel vetítették... Ezt képtelenség lett volna szinkronizálni, legfőképp a főszereplő lány miatt. Elképesztően para volt az egész! Amikor árnyékban mutatták, jól visszaadta ama sötét oldalát... szó szerint! Én két film "egyvelegét" véltem felfedezni stílusilag: Mosolyogj és a Twin Peaks. Egyszerűen fenomenális volt... tényleg rettegtem!