Közösség

Vélemény:

NA A hamvakból: A föld alatt

A lelki mélységek

Yosihiro   2026.05.30 23:19
0

"Spoiler" Veszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést mert, hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van aki egy leírásból nem akarja megtudni mi is történik a filmben bár a tartalomban ott van. Úgy látom első hozzászóló vagyok :) Azzal kezdeném, hogy afilm címe nálam A lelki mélységek címet adtam neki. Igaz történet alapján készült szaudi film. Egy kis kultúrát is kapunk ahol a lányok gondolom külön iskolába járnak. Itt történnek az események ami egy drámai végkifejletet okoz. Mindezek mögött több élethlyzetet is megismerhetünk és az emberi lélek és vívódás gyötrelmeit is bemutatjka a film. Ugyan nem európai vagy amerikai stílusban, olyan szaudis stílusnak mondanám. nekem nem volt unalmas , hanem egy átlagos középvonalat meghúzva inkább egy érdekes alkotás. A jó osztályztaot azért nem tudom megadni mert csak a tartalmában tudott annyit nyújtani ami megérdemelné a négy csiullagot. A szereplők viszuont csak az átlagos színt hozzák így marad a három csillag. A rendezés és látvány is a közepes kategória nálam. Ezektől függetlenül egy értelmes film persze nem olyan mély tartalommal, de nézhető. Kikapcsolódásként szerintem meg lehet nézni. Üdv Yosi