Közösség

Vélemény:

63 Csaló csajok Párizsban

(2026)

Egy lakás, két csaló és rengeteg meglepetés

Vivi   2026.10.01 23:49
0

Nagyon tetszett ez a film, mert könnyed, vicces, és végig történik benne valami. A történet főszereplője Fanny, aki babát vár, és szeretne egy saját otthont a párjával. Talál is egy jó lehetőséget, de van egy kis probléma: a lakás idős tulajdonosa egyáltalán nem akar megválni tőle. Innen kezdődik az igazi móka. Fanny és az idős nő folyamatosan próbálják kijátszani egymást, és egyikük sem akar engedni. Ahogy halad a történet, egyre több vicces és váratlan helyzet alakul ki, és sokszor én sem tudtam, vajon ki jár túl a másik eszén. Nekem nagyon tetszett a két főszereplő játéka. Jó volt nézni, ahogy állandóan próbálnak túljárni egymás eszén, közben pedig az egésznek van egy könnyed, jó hangulata. Nem egy komoly film, és nem is akar annak látszani. Egyszerűen szórakoztat, megnevettet, és közben szépen visz magával a történet. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Ha valaki egy könnyű, vicces filmet keres, amit jó hangulatban lehet végignézni, szerintem a Csaló csajok Párizsban tökéletes választás.