Nekem összességében tetszett az Életfutár című film. Már az elejétől elég pörgős volt, és szinte mindig történt valami, ezért nem igazán lehetett rajta unatkozni. A történet egy férfiról szól, akinek nagyon kevés ideje van arra, hogy egy fontos szervet eljuttasson egy beteg kislányhoz. Közben persze mindenféle akadályba ütközik, és egy bűnbanda is üldözi.
A filmben szerintem jók voltak az akciójelenetek és az üldözések. Tetszett, hogy voltak benne viccesebb részek is, így nem lett túl komoly az egész. A szereplők közül Alan Ritchson alakítása tetszett a legjobban, mert jól hozta a kemény, elszánt karaktert. Viszont szerintem a történet néhol kicsit kiszámítható volt, és voltak olyan részek, amiket már láttam hasonló filmekben. Ettől függetlenül szerintem egy szórakoztató film, amit érdemes megnézni, főleg annak, aki szereti az akciófilmeket. Én 10-ből 7 pontot adnék rá.
Nekem összességében tetszett az Életfutár című film. Már az elejétől elég pörgős volt, és szinte mindig történt valami, ezért nem igazán lehetett rajta unatkozni. A történet egy férfiról szól, akinek nagyon kevés ideje van arra, hogy egy fontos szervet eljuttasson egy beteg kislányhoz. Közben persze mindenféle akadályba ütközik, és egy bűnbanda is üldözi. A filmben szerintem jók voltak az akciójelenetek és az üldözések. Tetszett, hogy voltak benne viccesebb részek is, így nem lett túl komoly az egész. A szereplők közül Alan Ritchson alakítása tetszett a legjobban, mert jól hozta a kemény, elszánt karaktert. Viszont szerintem a történet néhol kicsit kiszámítható volt, és voltak olyan részek, amiket már láttam hasonló filmekben. Ettől függetlenül szerintem egy szórakoztató film, amit érdemes megnézni, főleg annak, aki szereti az akciófilmeket. Én 10-ből 7 pontot adnék rá.