Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  

Vélemény:

 

79 Madarak a dobozban

(2018)

Szembekötve

 
Berto49   2018.12.28 22:12

Bitang nagy közhely, hogy a könyv nagyon ritka kivételtől eltekintve sokkal jobb, mint a filmes adaptáció. Ebben az esetben ez 100 %-ig igaz, mert a könyv valósággal letehetetlen, míg a filmet számos klisé, és/vagy üresjárat jellemzi. Talán a könyv megjelenése és adaptálása közötti rövid idő késztette kapkodásra a készítőket, vagy talán a később készített, de nálunk előbb bemutatott „Hang nélkül” feszültségkeltése volt a nézők többségnek az elvárása, bár kár összehasonlítani a két filmet. Mostanában jócskán megszaporodtak a posztapokaliptikus filmek (csak erősen válogatva nézek meg egyet-egyet közülük), ezt azért választottam, mert a könyvet nagyon jónak tartottam. Meg kell hagyni, hogy csalódás volt. Sandra Bullock a kilencvenes évek közepén érte el pályafutásának zenitjét, azóta meredek lejtőre került, ezen nem segít a plasztikai műtétek sokasága sem. Sajnálom, hogy a rendezőnő, Susanna Bier nem tudott ellenállni Hollywood csábításának, beállt a mainstream alkotók hosszú, tömött sorába, de nem sikerült kiemelkedőt létrehozni. Otthon, Dániában remek filmeket készített, példaként a „Testvéred feleségét…”, vagy az „Esküvő után”-t említhetem. Hiába, a világot a pénz mozgatja!

 
Pisti801227 2019.10.26 11:10

\"Sandra Bullock a kilencvenes évek közepén érte el pályafutásának zenitjét, azóta meredek lejtőre került,\" na innen kezdve minden komolyanvehetetlen, amit írtál. Oscar-díj, Gravitáció, mind, mind nudli, semmi, ótvar eszerint.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.