Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  

Vélemény:

 

62 A bátrak háborúja

(2016)

A bátrak háborúja

 
indingo   2019.07.31 14:07

Nem filmkritikus szemmel csupán egy egyszerű néző szemével nézve nem olyan rossz film. Vannak gyenge elemei, de a cél amit be akart mutatni a fiatal tengerészek könnyed vidám életét felváltó tragédia a küzdelem a túlélésért és az azt követő meghurcolása a kapitánynak a valódi események eltusolása, szerintem sikerült. Az igaz történetek, a valódi emberi sorsok a túlélők megszólaltatása mindig jó lezárása egy ilyen sok tragédiát bemutató filmnek. Egyszer mindenki nézze meg.

 
Pisti801227 2019.08.01 11:08

Szerintem nem kell hasra esni a kritikusok előtt. Ma már annyi önjelült kritikus van, mint égen a csillag, ugyazt produkálják a WC-n is, mint mi, sokuk pedig Istenkomplexusban szenved. Ja, a sima néző nem lefizethető, mint a hivatásos kritikus. Arról nem is beszélve, hog egy kritikus sem tud filmet csinálni, a \"nagy roger ebert\" - szándékos a kisbetű- aki sokak szerint a kritikusok alfája és omegája se tudott JÓ filmet csinálni. Ő is csak kritizálni tudott.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.