Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

43 Macskák

(2019)

Macskák

 
DJluki Nézhetetlen  2019.12.27 06:12

Mi tagadás a film rossz híre már hamarabb elért hozzám is, persze nem akartam elásni úgy, ahogy van, látnom kellett a Macskákat. Ismerem a darabot, és tény nagy tisztelettel nyúl hozzá a film, a zene jó, ez persze evidens, a tánc jó...és ez is evidencia. Ennél a pontnál azonban már érthetetlen, miért kellett ezt megcsinálni, hiszen a vizuál a korábbiakkal ellentétben kínosan gyenge. Nem lehet szerintem megvezetni a nézőt, messzemenően sokkal jobban kinéző filmek vannak évekről korábban. Manapság, amikor a technológia rengeteg mindent lehetővé tesz, egy erre építkező filmet ilyen formában letenni az asztalra és pénzt kérni érte, arcátlanság. Úgy érzem átvertek, és egyszerűen kicsalták tőlem azt a pénzt, amit a jegyre költöttem.

 
anssi 2020.01.13 02:01

Utálom az önjelölt mártírokat. Több ajánló volt, ami alapján eldöntheted, hogy megnézed a filmet vagy sem. Senki sem vert át, max te saját magad, hogy ez bizony jó lesz, és végül még sem lett az számodra.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.