Az idő a véleményezőket igazolta. "Alig" 1,9 IMDB pont a két film között a különbség. A rendezőről: mutass egyetlen olyan rendezőt, aki egész munkássága alatt csak jó filmeket készített! Amikor valamiben hibázol, akkor már te sem vagy hozzáértő? Érdekes hozzáállás. Amennyiben cikkeket is olvasnál, tudnád, miért hagyta ott a rendezői székét a filmnek, és miért nem lett Marvel-humoros, viszont jó filmverzum-építő lett, azaz lehetett volna, ha hagyják neki. A 2017-esben Flash-t leredukálták "Supermanébresztő"-nek, alig volt játékideje. Nincs is igazi főgonosz. Egy elpazarolt lehetőségek mozgóképe, míg ez azért 4 órás, mert mindenkinek megadja a játékidőt, és nem engedték volna, hogy 2 filmet csináljon, pedig jó főgonoszt is hozott. Nézd "csak az eredetit", és azzal te válsz sznob hozzá nem értővé!
Megértem, hogy a sznob hozzá nem értők bálványozzák ezt a filmet. Szerencsére az idő engem igazolt, Zack Snyder közben bebizonyította, mennyire tehetségtelen ember (Rebel Moon filmek). Ez a film is teljesen feleslegesen készült, sokkal rosszabb lett, mint az eredeti Igazság Ligája. Elvette az Amazon nagyon jó zenei témáját, száműzte a Marvelt utánzó humort, Stephen Wolf ruháját átszabta. Csupa, csupa rossz (vagy felesleges) döntés. Kár volt az időért és energiáért. Én csak az eredeti Igazság Ligáját fogom nézni.