Vélemény:

75 Megszállottság

(2026)

Megszállottság

Kittikee   2026.07.06 11:36
0

Bírom a horrorfilmeket, de ez keményen hazavágott! Az idei év horrorpalettája nem mondható felejthetőnek, és még csak július van, de ez most nagyon odavágta a prímet! De olyan mértékben, hogy amikor másnap meséltem itthon pár jelenetet, a kezemen a nem létező szőrök is felálltak, olyan szinten libabőröztem a visszaemlékezéstől. Hozzátettem, hogy ezt a filmet még egyszer nem szeretném, és nem is fogom újra megtekinteni! Már a bemutatója nagyon ígéretes volt, hogy ez igencsak finom falat lesz, de a lassúsága ellenére igenis betalált rendesen. Tökéletesen felépített, folyamatos feszültséget adva a nézőnek. A hanghatásoktól, ami a zenei aláfestést is illeti... pffff... jóistengyereleeee! Utólag megértettem, hogy ezt a filmet miért feliratosan, saját nyelvezettel vetítették... Ezt képtelenség lett volna szinkronizálni, legfőképp a főszereplő lány miatt. Elképesztően para volt az egész! Amikor árnyékban mutatták, jól visszaadta ama sötét oldalát... szó szerint! Én két film "egyvelegét" véltem felfedezni stílusilag: Mosolyogj és a Twin Peaks. Egyszerűen fenomenális volt... tényleg rettegtem!

Robert2017! 2026.08.22 02:51
0

Durva lett tényleg ,de már le lett szinkronizálva. Bár nem értem ,h h?( semmi logika nincs benne) A mozikban még mindig nyomják F-el ( feliratosan ) a neten rákérdezel ,h le e szinkronizálták már a filmet és nemmel válaszolnak ,de fent van mégis magyarul (az anyanyelvünkön) .Ígymár utólag bánom nagyon ,h nem ültem be rá.Ott állok a mozinál és képes voltam ezen fentakadni huuu ,de ...vagyok .A \\\\\\\\\\\\\\\"Megszállottság\\\\\\\\\\\\\\\" című film ,h a te szavaiddal éljek : jó isten gyereleeee tényleg az beteg film lett ,de a kommenteket olvasva hááát ,akkor még nem volt igazi beteg filmben részed.( az tuti ) ..,ha a \\\\\\\\\\\\\\\"Megszállottságot\\\\\\\\\\\\\\\" nem akarod újra nézni soha ,akkor nézd meg a \\\\\\\\\\\\\\\" Mártírok\\\\\\\\\\\\\\\" ( 2008-as) Című filmet ! Ne olvass utánna ...Ne nézz előzetest ..Ne kérdezz a filmről ..Ne mással nézd ( teljes egyedül )üssön éjfélt az óra ... korom sötétben legyél és nyomd le /játszd le .( én így néztem végig)
A film storyját nem mondom el ,mert akkor nemfog, akkorát ütni csak annyit mondok ,h napokig nem tudtam aludni és az egész idegrendszerem elkezdett ...ahhh ...( nem akarom szavakkal kifejezni ,mert nem is lehet nagyon ... komolyan beszélek)
Igazából nem ajánlom ,h megnézd ,mert egy életre benned marad .(nem viccelek )
A \\\\\\\"megszállottság\\\\\\\"című filmet mesének fogod nézni ( pl Kis hableánynak ,Aladdinnak,Oroszlánykirálynak) a \\\\\\\"Mártírok\\\\\\\"című ( 2008-as ) film után.
" Megszállottság\\\\\\\" mottója Vigyázz mit kívánsz az enyém pedig az ,h Vigyázz mit nézel.( kétszer gondold meg ,h meg e nézed nehogy .... viccen kívül mondom .

Ui: CSAKIS KIZÁRÓLAG AZOKNAK LEHET MEGNÉZNI VAGY AJANLANI ,AKIKNEK VAN VÉR A ...( mindenhol )

Kittikee 2026.08.22 07:05
0

Szióka!
Első alkalommal feliratosan néztem meg itthon, majd pár napra rá, mondom barátnőmnek...ezt látnod kell, de sajna feliratos. :D
Erre...elindítom, és szinkronos!!!! :D
Bár nem bántam, és újra bejött így is, annak ellenére hogy azt állítottam soha többé nem nézem meg! :D
Erre...ez lett az idei kedvencem...
Nem sokkal rá tesómmal is megnéztem, majd valamikor én még1x! :D :D
Tetszett a story, és az egész úgy ahogy van, még a zene is!
Köszike az ajánlást...háát...este full parás vagyok :D így nálam a horrorok csak nappal működnek, mert akkor bátor vagyok! :D
Igazából nem oszt, nem szoroz, mert ha nagyon para nappal is...éjszaka is az ha arra gondolok! :D
Lámpák mindenhol felkapcsolva reggelig itthon. :D

Robert2017! 2026.08.22 12:14
0

Hello Kittike ..,de várj kérlek :)

Stop :) erre a filmre én tök véletlen találtam rá nem akartam megnézni .Nos tényleg csak unaloműzés képpen beírtam a keresőbe ,h : A világ Top 10 legdruvább horrorfilmje !? és ezt dobta ki és mai napig ezt dobja ki Top 10 listás beteg filmek közé tartozik még mindig . ( és ennek már vagy 5 éve hogy láttam a ) a film pedig közel 20 éves már és még mindig a legbetegebb .Vigyázz vele a hazai mozik le sem játszották .BETILTOTTÁK.
A \\\\\\\"Mártírok\\\\\\\" ( 2008 -as ) mellé a \\\\\\\"Eden Lake- Gyilkos kilátások-at(2008;-es )\\\\\\\" és az Utolsó ház balra ( 2009- es ) dobta ki az utolsó kettővel kezd ,h egy kicsit rá hangolodj és ,amikor már azt hiszed ennél betegebb nincs jön a \\\\\\\" Mártírok \\\\\\\"( 2008-as) a még keményebb kb így.
Ne az én lelkemen száradjon ,h el h@nyod magad és napokig nem fogsz tudni aludni CSAK is KIZÁRÓLAG ERŐS IDEGZETUEKNEK AJÁNLOTT !

Ui: Kittike gazából megse nézd nem veszítesz vele semmit ,ha egy \\\\\\\" Megszállottságtól \\\\\\\" ki vagy velem együtt, akkor a \\\\\\\" Mártírok ( 2008-as) \\\\\\\" - tól mégjobban ki leszel .Mai napig nem merem újra megnézni. NOOOOOOOOOO

Ne nézd meg! Nézz / Nézzük inkább szerelmes filmeket sorozatokat jobban járunk :) Az a jó :) ;)

Kittikee 2026.08.22 12:57
0

Halihooo

Bevallom, mi volt nekem nagyon para a Megszállottság-ból...
Nem is igazán a szaftos részletek...az nem.
Ami igazából a frászt hozta rám, az a Twin Peaks-re hajazó visszafele játszás vagy mi a túró, meg a csaj mozgásai...nah én ettől rettegtem a hozzá párosult hanghatásokkal...omffgggg!
Nekem amugy is tinikorom félelmetessége volt Bob, ahogy a kanapén átmászott...erre emléxel a Twin Peaksből?
Nah, ezt érzékeltem a csajszi bemozdulásaiban...rettegés foka!
A törpe már csak ráadás para volt...ahogy táncolt...brrrr!

Robert2017! 2026.08.22 13:22
0

Hello Kittike :)

Nem emlékszem rá ...nem láttam még a Twin Peaks-et ,de megnézem a kedvedért ( megnézzük a határaidat ) , amint látom a 90es évekből van .Kittike én a 90 években teljesen leragatam a Stephen King- en ( nem is volt nagyon más ) pl : Sorvadj el ,Eminens ,Ragyogás ,Gonosz én ezeken nőttem fel ,de e mellett nyomtam én más horrorokat is ( Freddy Krüger ,Jason ,Saw,Texasi ); ,de Twin Peaks-et pont nem ( fura ,h nem ) nem is hallottam róla.

Ui : Megnézem a kedvedért ,de melyiket nézzem meg ? nem tudom ,h hol vagy melyikkel kezdjem ?

Ismétlem a Mártírokat ne NÉZD MEG !

Kittikee 2026.08.22 14:33
0

Haliii

A Twin Peaks eléggé szürreális, misztikus, kissé parás 3 évados sori volt igen...én akkor még iskolás voltam :D
De lehet ma már abszolute nem ütne, mint \"tinikoromban\"...
Kezdjél bele ha gondolod, és kiderül neked fog e tetszeni.
Sorozatbaráton, sztem Videa-n is, és ha jól láttam Prime-on is fent van.
Amiket felsoroltál a 90\'s évekből...ezek mind pipa!
Szerintem mindannyian ezeken nőttünk fel. :)
Most viszont belevágok a Kreml mágus filmbe... :)

Robert2017! 2026.08.22 15:09
0

Okay Kittike ma este le nyomom a Twin Speak-et ,dehogynem ,azért még mindig ütnek a 90 es évek horrorjai .A klasszikusokat ki is felejtettem : Omen ,Alien stb is Mind Pipa ? Stephen King - Sorvadj el is ? Korrekt haragudnék is , ha azt nem nézted volna meg :) ;) A legjobb mai napig ! Nos visszatérve ma este le nyomom a Twin Speak-et ( ezzel megnézve a határaidat ) .,de azt már le vetítetted a \\\" Megszállottsággal \\\" szóval meglátjuk mit tartogatsz még .Kíváncsi vagyok .

Ui : Rajongók a 90 és évekbeli horrorfilmekért én azokon nőttem fel .Szóval ütni fog az .
Majd írok Jólegy Hi Kittike : ) ; )