Jelen :) Imádom a leszbikusokat. Tudod, mi teszi lehetetlenné ezt a sorozatot!? Nos, előbb nézem a melegeket végig (bár nem pártolom), mint a főnökasszonyt (fehér hajú) és Justin Timberlake kettő nyálaskodását, fújj. A férje vagy a Barátság extrákkal spanja (nem tudom, a második részig jutottam). Elég is volt. Köszönöm. Nem azzal van baj, hogy nem jó csaj vagy pasi fehér hajjal és Justin kettővel, de azokkal csak az a gáz, hogy totál pszichók (betegek) és kibírhatatlanok, elviselhetetlenek. (Pont illenek egymáshoz.) Amikor nyálaznak, bár vágnám, minek örülnék? Fújjjj. Ez teszi lehetetlenné számomra ezt a sorozatot. A többiek oké, jóképű fiúk (no pszichó kinézettel), jó csajok (vonzó külsővel, no pszichó kinézettel), bár kevés színészi tehetséggel, de okék. (Jó fejek.) Ui: Igazad van, felesleges volt rászánni kétszer 45 percet is. (Húúú, Justin kettő és fehér haj, fújj.)
Kevés ingerszegényebb és érdektelenebb dologba sikerült belekezdenem, mint ez az alkotás. Előttem szólókkal egyetemben én sem értem, miért fontos ennyire szájbarágni a mindenki mindenkivel IS vonalat... Nem lehet már elindítani úgy filmet, hogy ne láss benne nőt nővel, férfit férfival. Érdekel ez bárkit? Mennyire releváns ez egy bűnügyi témájú filmben? Meglepő módon ezzel a vonallal sem sikerült érdekesebbé tenni a sorozatot. Szánalmasan vérszegény és blőd, értelmetlen cselekménnyel. Nem hiszem, hogy bármi segíteni tudott volna, szimplán csak felesleges volt elkészíteni.