Húsos vagy vegetáriánus, babbal vagy anélkül, burgonyával vagy anélkül, paradicsomszósz vagy valódi paradicsom hozzáadásával, szárított gombával vagy füstölt körtével, vagy talán csak anyu borscsával? Melyik változat tekinthető „az igazinak”? A csatározások évek óta tartanak. Éppen ezért… Több
Húsos vagy vegetáriánus, babbal vagy anélkül, burgonyával vagy anélkül, paradicsomszósz vagy valódi paradicsom hozzáadásával, szárított gombával vagy füstölt körtével, vagy talán csak anyu borscsával? Melyik változat tekinthető „az igazinak”? A csatározások évek óta tartanak. Éppen ezért Jevhen Klopotenko, az ismert séf útnak indul Ukrajnában, hogy felfedezze a legizgalmasabb borscsrecepteket és megtalálja azokat a titkos összetevőket, amelyek ezt az ételt egyedivé teszik.
(
Hupka Adrián)