Nagyon jó volt nézni, izgalmas karakterek, jó történetek. Pozitívan tudom értékelni. Valószínűleg újra is fogom nézni egy hónap múlva. Ajánlom mindenkinek! #premiervadász
Olyan érzés nézni, mint mikor egy durván csavaros TikTok-videó után próbálsz visszazökkenni a valóságba. Az elején lassan építkezik, de aztán a végére úgy odavág, hogy még másnap is forgolódok álmomban. A narráció néha túlgondolt, de Emily Alyn Lind és Esther McGregor játéka feltette a koronát.
Első pár rész után azt hittem, valami gyenge nyári romkom, de aztán jött a pörgés és a lelki mélyrepülés. Nem minden szál jön össze (főleg a családi drámák kicsit elnyújtottak), de az érzelmi csúcspontok brutálisan betalálnak. Simán lehet, hogy másodjára még jobban üt majd.
Végignéztem és azt érzem: szerettem, de nem imádtam. A szereplők néha túl szépítve vannak, a narráció néha klisébe hajlik, plusz az egész mintha megfeszült volna, hogy hű maradjon a könyvhöz, de közben egy kicsit el is veszett a varázs. De a végső csavarért simán érdemes volt vele foglalkozni.
A karakterekben van mélység: nem szemétből állnak, nem tökéletesek, hanem végre valóságosak. Cadence fokozatosan összeomlik, de nem egy azonnali klisé, hanem hosszú érzelmi hullámvasút. A családtagok folyamatos hazugságai meg jól tetten érhetők. Én mint néző, néztem-hallgattam és éreztem minden csúszkálást.