Most néztem meg a Hazudósok című sorozatot az Amazon Prime-on, és elég ütős élmény volt. Egy 17 éves lány történetét követi, aki egy baleset után amnéziás lesz, majd két év múlva visszatér ugyanarra a helyre, hogy kiderítse, mi is történt valójában. Elég nyomasztó a hangulata, de pont ez a feszültség teszi izgalmassá – lassan bontakozik ki minden. A sorozat egy 2014-es ifjúsági regény alapján készült, de szerintem jóval mélyebb, mint egy tipikus tini sztori. A látványvilág hideg tónusú, szigetvilágban játszódik, és nagyon ügyesen építi a fojtogató hangulatot. Én konkrétan a stáblista után is csak ültem egy darabig, annyira elgondolkodtatott. Olyan sorozat, amit másodszor is érdemes megnézni, mert rengeteg apró részlet csak utólag esik le. Ha szereted azokat a thrillereket, amik lassan, de biztosan szorítanak össze belülről, és közben pszichológiai mélységük is van, akkor ez nagyon neked való.
#premiervadász
Most néztem meg a Hazudósok című sorozatot az Amazon Prime-on, és elég ütős élmény volt. Egy 17 éves lány történetét követi, aki egy baleset után amnéziás lesz, majd két év múlva visszatér ugyanarra a helyre, hogy kiderítse, mi is történt valójában. Elég nyomasztó a hangulata, de pont ez a feszültség teszi izgalmassá – lassan bontakozik ki minden. A sorozat egy 2014-es ifjúsági regény alapján készült, de szerintem jóval mélyebb, mint egy tipikus tini sztori. A látványvilág hideg tónusú, szigetvilágban játszódik, és nagyon ügyesen építi a fojtogató hangulatot. Én konkrétan a stáblista után is csak ültem egy darabig, annyira elgondolkodtatott. Olyan sorozat, amit másodszor is érdemes megnézni, mert rengeteg apró részlet csak utólag esik le. Ha szereted azokat a thrillereket, amik lassan, de biztosan szorítanak össze belülről, és közben pszichológiai mélységük is van, akkor ez nagyon neked való. #premiervadász