A jel

Das Signal

2024.12.23 puszpang

Furán adagolt fordulatok

A sztori nem új. A sokadik remix. A karakterek minőségre kissé vegyesek, de még elfogadható. A kép, kamera határozottan jó. (A sztoriban vannak bőven lehetetlenségek, a csaj full drogos, de mégis aktív asztronauta. Ilyen nincs.) Elegendő a lezárásra az információ. Nem vág földhöz, az tuti. 4 epizód valóban elegendő. Nem nagy szám, de ajánlom.

2024.03.10 Kövi Róbert

Tükör által homályos...

A film elég erős önkritikát gyakoroltat velünk, főleg, ha képesek vagyunk végignézni. ;-) Mondanám, jellemek sokasága tarkítja a filmet, de sajna az emberek jó, ha 5 csoportba oszthatók, és ezáltal kiszámíthatóak, nem úgy, mint ez a négy epizód. :) Csattanó pedig csak rád vár! :)

2024.03.17 kaloz44

Végig lekötött, nincs miért belekötni, teljesen korrekt sorozat volt. Sőt inkább még több ilyen kellene!

2024.03.13 Lali a lila ló

Nem hibátlan, de érdekes kérdéseket feszeget

A sorozatot kedveltem, főleg az apa-kislány dinamikája miatt, emellett eltekintve a nagyon életszerűtlen és kalandos megoldásoktól, nagyon jó kérdéskört feszegetett, amin valóban érdemes gondolkozni.

2024.03.24 Manhattan30

Közepes, de inkább gyenge

Drogos űrhajósnő, ami már önmagában képtelenség, következmények nélküli birtokháborítás nevetséges arcot vágó statisztákkal, egy a lányát totál idiótán kezelő apa, miközben az az anyját vesztette el... Bocsánat, de nekem ennél magasabbak az elvárásaim. A színészi alakítások szintén legfeljebb közepesek. A sztori hiteltelen.

2024.03.10 Mariann

Hosszú idő óta a legjobb

Remek forgatókönyv, jó tempó, eredeti világlátás és befejezés, aminek külön örültem. Mindenből pont annyi volt, amennyi kellett, és pont ott, ahol kellett. Külön plusz az ismerős európai miliő és hangulat, történelmi utalások, figurák. Ami rám nem jellemző: egyvégtében megnéztem mind a négy részt. Csak ajánlani tudom.