Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Hidegláz (1995)

Á köldum klaka
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Hidegláz
 
elekm90   2020. 03. 21.

legújabb vélemény

Számomra rendkívül lassú és eseménytelen road movie volt. Egy-két emlékezetes jelenet akadt benne, de összességében messze nem a legjobb ebben a kategóriában. 5/10

 
Berto49   2019. 05. 09.

Dermesztő utazás

Sok hely van a világon ahová szeretnék eljutni, de ezután a film után Izland eszembe se jutna. Szegény Hirata, a főhős micsoda viszontagságokat élt át, hogy hallgatott a nagyapja tanácsaira. Igaz, a hite szerint mindenképpen hasznosabb volt vállalni a nehézségeket, mert meg tudta adni szüleinek a végtisztességet. Ez mégis nemesebb cselekedet volt, mint a golf Hawaii valamelyik szigetén. Izlandi kálváriája során sok különös emberrel találkozott, az amerikai házaspár gengszter módra el is bánt vele, de célját néhány segítőkész ember beavatkozásával elérte.


 
skyman   2016. 06. 24.

Szerintem ez a film lett Fridriksson legjobban sikerült alkotása. Nem csak a történet, az utazás, a gyönyörű tájak. Egy óriási elhatározást és annak megvalósítását láthattuk, önismerettel megspékelve. Kissé melankolikus, de hideg téli estékre egy jó kis forró teával és ropival nagyszerű választás, és elgondolkodtató is.

 
ordas   2016. 01. 28.

Szerelem első látásra, nagyon tetszett a film. Egyértelműen a legjobb road movie, amit valaha láttam. Lenyűgöző, ahogy a japán rituálékat a lélegzetelállító izlandi környezetben láthatjuk. Szinte a hideg futkosott a hátamon.

Masatoshi Nagase
Ari Matthíasson
Masatoshi Nagase
Masatoshi Nagase
Gísli Halldórsson
Masatoshi Nagase
Masatoshi Nagase
Ari Matthíasson
Masatoshi Nagase
Masatoshi Nagase
Gísli Halldórsson
Masatoshi Nagase
Masatoshi Nagase
Gísli Halldórsson
Masatoshi Nagase
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.