Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
9
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
Videók
A labda
 
Berto49   2018. 04. 12.

legújabb vélemény

A TV-játék hősnője, Melinda a fővárosból vidékre menekül, hogy maga mögött hagyja a zsúfolt, nehezen kibírható nagyvárosi életet, de a vidéki lét sem hoz számára lényeges változást. A történet mondanivalója is nagyon lényeges, de lévén, hogy Domján Edit utolsó filmbéli szereplése volt, minden rezdülésében érezni lehet a közelgő tragikus végzetet.

 
Nik   2015. 09. 07.

Annyi bizonyos, hogy remek hangulatú film, egy kicsit nyomasztó, de ettől eltekintve nekem nagyon tetszett. A cselekménynek van egyfajta sajátos dinamikája és talán pont ettől jó. Kell egy kis türelem hozzá, de szerintem megéri ezt az apró fáradságot.


 
Rajkó   2015. 07. 05.

Bár nem igazán vagyok oda Jókai Anna regényeiért, eleve nem érdekelt sosem a munkássága, de ez a film most egyszerűen meghozta hozzá a kedvemet. Nem pusztán a fociról van itt szó, talán pont ez az erőssége a filmnek, hogy egy sokkal mélyebb értelmet nyit ennek a témának. Szerintem zseniális alkotás!

 

Jókai Anna regényéből készült 1972-es TV-film, Domján Edit utolsó filmje.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.