Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

A művészet templomai - Botticelli: Dante pokla

(A művészet templomai - Botticelli: Dante pokla)
 
BéBé  2017. 02. 12. 11:58

Nagyon vártam már ezt a filmet, fantasztikus a témája és ismerve a sorozat előző darabjait, valami fantasztikus utazásra készültem. Sajnos tévedtem, és nagyon csalódottan jöttem ki a moziból. Attól tartok, hogy a siker a készítők fejébe szállt, ennek köszönhetően felületes és ismétlésekkel teli filmet kaptunk eredményül.
A legnagyobb gond a filmmel, hogy elhúzza az orrunk előtt a mézesmadzagot. Digitalizálták a Pokol keresztmetszetét, mégpedig olyan minőségbe, hogy nagyítható, így napvilágra kerültek olyan részletek, amiről eddig nem is tudtunk. És mégis mondhatni csak végig futunk a festményen. Majd beszélnek a további 91 illusztrációról, amiből, ha 6- ot megmutatnak sokat mondok.
Belevittek egy teljesen lényegtelen szállat, amely mondhatni darabokra szaggatta az egész filmet, még pedig azt, amikor az utcán embereket kérdeztek meg, hogy mit gondolnak a pokolról, hogyan képzelik el. Számomra ez teljesen lényegtelen volt, és sokszor dühítő.
Amit láttunk az fantasztikus volt, és még így is képes volt átadni sok új információt, de a lehetőségekhez képest mondhatni csak egy törtrészét.
Remélem a sorozat következő darabjaival, már megfontoltabban járnak el, és egy precízebb, kimerítőbb filmet kapunk, mert ha nem sajnos leáldozóban van a sorozat csillaga.

 
kuba.pal  2017. 02. 18. 22:23

Nekem tetszett! Rengeteg új információt megtudtam Botticelliről, és egy teljesen új perspektívából látom az ő munkásságát. Mindenkinek ajánlani tudom, remélem még sok résszel örvendeztetnek meg a készítők

 
tbelina29  2017. 02. 17. 14:24

Érdekes volt, de számomra keveset mutatott meg a többi illusztrációból. A hangulata a megszokott volt, bár már vágynék egy kis változásra, így a 7. rész után. A történet sajnos laposabb mint az eddigieknek, de most legalább több időnk van az egyes képeket végignézni, mivel lassabb a kamera mozgás.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.