37% 33 szavazat
A pozsonyi csata

A pozsonyi csata

A pozsonyi csata
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
5
Szereplők (5)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ


Forgatókönyvíró: Baltavári Tamás
Ország: Magyarország
Premier: 2020
 
2021.02.24 Norbert93 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Veszélyesen rossz kategória

Nem is az a lényeg, hogy az Age of Empires II. már 1999-ben jobb grafikával rendelkezett, nem is az, hogy történelmileg nagyjából annyira sem hiteles, mint Zack Snyder 300 c. képregény-adaptációja, hanem az, hogy, aki a szakmában kritizálni merte, azt meghurcolták vagy kirúgták. A ráköltött közpénzről ne is beszéljünk, mert ez nem az az oldal, és nem az én tisztem ezt bírálni! Kiborító, hogy egy ilyen szánalmasan és nevetségesen gyenge animációt kötelezően isteníteni kell. Ha 20 évvel ezelőtt készült volna, akkor sem tartanám egy fokkal sem jobbnak, 2020-ban pedig egyenesen vérlázító, hogy ezt az tanulóvideónak is szánalmas otrombaságot le akarják nyomni a magyarság torkán.

7
4
 
2020.12.25 myatom

...amikor a fantázia csak az "üzenet" szintjén szárnyal

A nagy hype és/vagy nagy dacolások/ellenkezések közepette nehéz beszélni az elkészült produkcióról. Fura, hogy ennyire se info, se vélemény, se kritika, de még csak értékelés sincs a filmről. Kezdjük messzebbről! Brutál nehéz 1000+ év távlatában tört... Teljes kritika

3
 
2020.12.31 tjunior Nézhetetlen

Ez a film egy szégyen, sőt káros, mert jó pár ember ilyen fércművekből veszi az “ismereteit“. Igénytelen, történelemhamisítás az elejétől a végéig. De a számlák le vannak adva. Egyértelműen ez volt a lényeg.

3
 
2020.12.31 Morpheus19 Nézhetetlen

Ha Bödőcs írta volna, akkor ezt egy zseniális szatírának gondolnám a délibábos ősmagyarológiáról, de mivel ezt tényleg komolyan gondolták, így nem is lehet más, csak egy nézhetetlen és káros történelemhamisítás, amit viszont a hazai szélsőjobb egyért... Több

1
 
2020.12.28 BÉLA

Nagyszerű

Éppen most lett vége a filmnek. Nos, szavakat találni arra az érzésre, amit a film kiváltott, nehéz. Ezt csak magyar magyar értheti, érezheti át. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki részt vett a film elkészítésében. Számomra különösen értékes és felemelő látni, ahogy az alkotók bemutatják a sorsdöntő, további megmaradásunkat bemutató eseménysort. A Turul dinasztia leszármazottjaként felbecsülhetetlen élmény volt mindezt végignézni. Köszönöm még egyszer.

0