Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Interjú Istennel (2018)

An Interview with God
Filmadatlap
 
13
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
eviestan   2019. 04. 20.

Alapjában véve egész jó film lett, de nem tartom valószínűnek, hogy újra meg fogom nézni, hiszen annyira kiszámítható a sztori, annyira triviálisak a párbeszédek, hogy a film egyszerűen nem az, aminek mutatja magát. Nem kockáztat semmit, és a témában sem mond semmi újat. Ezt nagyon sajnálom, mivel a koncepcióban bőven lett volna potenciál.

 
Mozéria   2019. 05. 03.
Interjú... ööö... valakivel...

Azt gondolom, hogy bárki aki minimális tudással rendelkezik a Biblia Istenéről - és nem a katolicizmus évezredes mellényúlásai alapján igyekszik megfogni a kereszténységet -, értetlenül fog pislogni a film láttán. Annyira alapvető dolgokat próbál boncolgatni, ráadásul nem túl nagy sikerrel és rendkívül irritáló stílusban, és még így is ellentmondásba keveredik saját magával. Kifforratlan, zavaros, a színészek játéka, a rendezés és a forgatókönyv is bőven hagy kívánnivalót.


 
jaszon   2019. 04. 18.

Azt vártam, hogy majd valami igazán formabontó alkotást láthatok majd, de valójában egy nagyon lassú és csendes történetmesélést kaptam. Szerintem ez így összességében egy nagy hatáskeltés, már ami a címét illeti. Talán tényleg be lehet vele csalogatni a nézőket a mozikba, de nagy csalódás lesz a vége.

Yael Grobglas
Brenton Thwaites
 
A mozi stílusához igazítva ad némi izgalmat és a végére valóban érezhető némi gondolatiság és bölcselet, amit egy ilyen filmtől végülis el is várunk. több»
 
... inkább amolyan propagandafilmet forgattak, toborzást látunk a Hit seregébe, nem pedig kétségekkel és bizonyságokkal játszó valódi alkotást. Nem az isteni szikrát, hanem a fojtó füstöt. több»
 
Már csak az érthetetlen, mit keres benne David Strathairn, és hogyan követte el ezt egy olyan rendező, akinek az előző mozifilmje az 1994-es Dzsungelháború Dolph Lundgrennel. Isten tudja. több»
 

A filmet teljes egészében New York City-ben forgatták.

(hp)
 

Perry Lang rendező első egészestés angol nyelvű filmje a 23 éve bemutatott, Dolph Lundgren főszereplésével bemutatott Dzsungelháború (1994) óta.

(hp)
 

Az Interjú Istennel az izraeli színésznő, Yael Grobglas első egészestés amerikai gyártású filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.