Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57

Interjú Istennel (2018)

An Interview with God
Filmadatlap
 
14
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 08. 23.

Sok minden nem történt a filmben, az előzetes alapján egy érdekesebb és különlegesebb filmre számítottam. A fiú kérdései sem voltak túl lényegre törőek.

 
TomÁcs   2019. 09. 18.

Vártam a csavart a filmben, hogy legalább félholtan fekszik a pali a háborúban vagy valami, de semmi ilyen nem történt. Olyan kis semmilyen a story.


 
Hakker   2019. 08. 20.

A témaválasztás, vagy az ötlet, hogy készítsünk egy olyan filmet, amikor Isten beszélget egy riporterrel, az nem volt rossz. Tehát megvolt az alapötlet, de én úgy érzem, nem vették a fáradságot, hogy kicsit jobban utánajárjanak biozonyos dolgoknak. A feltételek összeállta után, elkészítettek egy felszínes, közhelyekkel teletűzdelt filmet.

 
petraszab   2019. 08. 31.

A főszereplő srác játéka nagyon hiteles volt, de más jót nem igazán tudok kiemelni. A téma kényes, de azért lehetett volna jobb filmet is csinálni.

 
eviestan   2019. 04. 20.

Alapjában véve egész jó film lett, de nem tartom valószínűnek, hogy újra meg fogom nézni, hiszen annyira kiszámítható a sztori, annyira triviálisak a párbeszédek, hogy a film egyszerűen nem az, aminek mutatja magát. Nem kockáztat semmit, és a témában sem mond semmi újat. Ezt nagyon sajnálom, mivel a koncepcióban bőven lett volna potenciál.

Yael Grobglas
Brenton Thwaites
 
A mozi stílusához igazítva ad némi izgalmat és a végére valóban érezhető némi gondolatiság és bölcselet, amit egy ilyen filmtől végülis el is várunk. több»
 
... inkább amolyan propagandafilmet forgattak, toborzást látunk a Hit seregébe, nem pedig kétségekkel és bizonyságokkal játszó valódi alkotást. Nem az isteni szikrát, hanem a fojtó füstöt. több»
 
Már csak az érthetetlen, mit keres benne David Strathairn, és hogyan követte el ezt egy olyan rendező, akinek az előző mozifilmje az 1994-es Dzsungelháború Dolph Lundgrennel. Isten tudja. több»

A film összbevétele 2 035 841 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet teljes egészében New York City-ben forgatták.

(hp)
 

Perry Lang rendező első egészestés angol nyelvű filmje a 23 éve bemutatott, Dolph Lundgren főszereplésével bemutatott Dzsungelháború (1994) óta.

(hp)
 

Az Interjú Istennel az izraeli színésznő, Yael Grobglas első egészestés amerikai gyártású filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.