Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Interjú Istennel (2018)

An Interview with God
Filmadatlap
 
14
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Brenton Thwaites

Videók (2)

 
TomÁcs   2019. 09. 18.

legújabb vélemény

0

Vártam a csavart a filmben, hogy legalább félholtan fekszik a pali a háborúban vagy valami, de semmi ilyen nem történt. Olyan kis semmilyen a story.

 
eviestan   2019. 04. 20.

2

Alapjában véve egész jó film lett, de nem tartom valószínűnek, hogy újra meg fogom nézni, hiszen annyira kiszámítható a sztori, annyira triviálisak a párbeszédek, hogy a film egyszerűen nem az, aminek mutatja magát. Nem kockáztat semmit, és a témába... több»

 
petraszab   2019. 08. 31.

1

A főszereplő srác játéka nagyon hiteles volt, de más jót nem igazán tudok kiemelni. A téma kényes, de azért lehetett volna jobb filmet is csinálni.

 
indingo   2019. 08. 23.

0

Sok minden nem történt a filmben, az előzetes alapján egy érdekesebb és különlegesebb filmre számítottam. A fiú kérdései sem voltak túl lényegre törőek.

 
jaszon   2019. 04. 18.

1

Azt vártam, hogy majd valami igazán formabontó alkotást láthatok majd, de valójában egy nagyon lassú és csendes történetmesélést kaptam. Szerintem ez így összességében egy nagy hatáskeltés, már ami a címét illeti. Talán tényleg be lehet vele csalogatni a nézőket a mozikba, de nagy csalódás lesz a vége.

 
Mozéria   2019. 05. 03.

0
Interjú... ööö... valakivel...

Azt gondolom, hogy bárki aki minimális tudással rendelkezik a Biblia Istenéről - és nem a katolicizmus évezredes mellényúlásai alapján igyekszik megfogni a kereszténységet -, értetlenül fog pislogni a film láttán. Annyira alapvető dolgokat próbál boncolgatni, ráadásul nem túl nagy sikerrel és rendkívül irritáló stílusban, és még így is ellentmondásba keveredik saját magával. Kifforratlan, zavaros, a színészek játéka, a rendezés és a forgatókönyv is bőven hagy kívánnivalót.

 
chello4623   2019. 08. 27.

0
Ez nagyon tré

A filmben azt hittem isten fog beszélni. De csak a riporter beszélt magáról és teljesen alapvető dolgokról...Nem sok értelme volt.

A film összbevétele 2 035 841 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet teljes egészében New York City-ben forgatták.

(hp)
 

Perry Lang rendező első egészestés angol nyelvű filmje a 23 éve bemutatott, Dolph Lundgren főszereplésével bemutatott Dzsungelháború (1994) óta.

(hp)
 

Az Interjú Istennel az izraeli színésznő, első egészestés amerikai gyártású filmje.

(hp)
 

Ken Aguado producer ezzel a filmmel mutatkozott be forgatókönyvíróként.

(hp)
 
... inkább amolyan propagandafilmet forgattak, toborzást látunk a Hit seregébe, nem pedig kétségekkel és bizonyságokkal játszó valódi alkotást. Nem az isteni szikrát, hanem a fojtó füstöt. több»
 
Már csak az érthetetlen, mit keres benne David Strathairn, és hogyan követte el ezt egy olyan rendező, akinek az előző mozifilmje az 1994-es Dzsungelháború Dolph Lundgrennel. Isten tudja. több»
 
Egy rosszul összerakott, állami rendelésre készült propagandafilm talán alul tudja múlni ezt a jóindulatú, ámde fájdalmasan egyszerű vallási nyilatkozatot. több»