Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Öngyilkos túra (2019)

Selvmordsturisten
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
nándi99   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

Ha valakinek bármilyen kétsége volt eddig afelől, hogy Nikolaj Coster-Waldau egy egyszerepes színész, annak az Öngyilkos túra eloszlatja azt. Fenomenális alakítást hoz ugyanis ebben a filmben, és mondanom sem, kell, hogy piszok jó sztorival dúcolták mindezt alá. Nagyon tartalmas filmélményben lehetett részem!

 
alexxx   2019. 09. 22.

Nikolaj Coster-Waldau nagyszerű játékának köszönhetően remekül körvonalazódnak Max érzelmei, de itt most kevésnek éreztem, hogy egy emberre akarták az egész filmet építeni. Nagyon lassú dráma, egy kicsivel több izgalmat szerintem a téma ellenére is elbírt volna.


 
Chatman   2020. 02. 20.

Tényleg igyekszem nem igazán ekézni ezt a filmet, hiszen egyszeri nézésre teljesen alkalmas, de sajnálom, nálam ezt a középszerű kategóriát nem igazán lépte át. Mármint igen, szórakoztató, van benne némi feszültség, de alapjában véve egy teljesen kiszámítható filmről beszélünk. Nagyon sajnálom, mert azért érezhetően mindenki odatette magát ebben a filmben.

 
pav   2019. 02. 05.

A címéhez méltó módon komor, depresszív hangulatú, szürke dráma, de azonkívül, hogy a szereplők tehetetlensége és bizonytalansága erősen kirajzolódik, szerintem nem sikerült eléggé kiaknázni a témát. Nekem legalábbis erős hiányérzetem van, azt hittem, kapunk egy kis ízelítőt az öngyilkosságok erkölcsi és érzelmi vonatkozásairól. Lehet, csak az elvárásaim miatt, de nekem nem tetszett, nem azt kaptam, amire számítottam.

Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
 
Vannak nála sokkal tartalmasabb és erősebb darabok a témában, de így sem lehet figyelmen kívül hagyni. több»
 

Az Öngyilkos túra Jonas Alexander Arnby mindössze második egészestés filmje.

(hp)
 

Nikolaj Coster-Waldau és Robert Aramayo az HBO Trónok harca című sorozatában is együtt játszott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.