Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68

Öngyilkos túra (2019)

Selvmordsturisten
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
3
Videók
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
 
Chatman   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Tényleg igyekszem nem igazán ekézni ezt a filmet, hiszen egyszeri nézésre teljesen alkalmas, de sajnálom, nálam ezt a középszerű kategóriát nem igazán lépte át. Mármint igen, szórakoztató, van benne némi feszültség, de alapjában véve egy teljesen kiszámítható filmről beszélünk. Nagyon sajnálom, mert azért érezhetően mindenki odatette magát ebben a filmben.

 
alexxx   2019. 09. 22.

Nikolaj Coster-Waldau nagyszerű játékának köszönhetően remekül körvonalazódnak Max érzelmei, de itt most kevésnek éreztem, hogy egy emberre akarták az egész filmet építeni. Nagyon lassú dráma, egy kicsivel több izgalmat szerintem a téma ellenére is elbírt volna.


 
nándi99   2020. 02. 20.

Ha valakinek bármilyen kétsége volt eddig afelől, hogy Nikolaj Coster-Waldau egy egyszerepes színész, annak az Öngyilkos túra eloszlatja azt. Fenomenális alakítást hoz ugyanis ebben a filmben, és mondanom sem, kell, hogy piszok jó sztorival dúcolták mindezt alá. Nagyon tartalmas filmélményben lehetett részem!

 
pav   2019. 02. 05.

A címéhez méltó módon komor, depresszív hangulatú, szürke dráma, de azonkívül, hogy a szereplők tehetetlensége és bizonytalansága erősen kirajzolódik, szerintem nem sikerült eléggé kiaknázni a témát. Nekem legalábbis erős hiányérzetem van, azt hittem, kapunk egy kis ízelítőt az öngyilkosságok erkölcsi és érzelmi vonatkozásairól. Lehet, csak az elvárásaim miatt, de nekem nem tetszett, nem azt kaptam, amire számítottam.

 
Vannak nála sokkal tartalmasabb és erősebb darabok a témában, de így sem lehet figyelmen kívül hagyni. több»
 
A film minden eleme komoly potenciállal rendelkezik, mégsem tudja kihasználni egyiket sem. több»
 
Érzelmeiteket azért jól kössétek fel, egyáltalán nem lesz könnyű ugyanis ez a túra! több»

A film összbevétele 3 955 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 214 660 forintot termelt. A hazai mozik összesen 772 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Öngyilkos túra Jonas Alexander Arnby mindössze második egészestés filmje.

(hp)
 

Nikolaj Coster-Waldau és Robert Aramayo az HBO Trónok harca című sorozatában is együtt játszott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.