Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Öngyilkos túra (2019)

Selvmordsturisten
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Nikolaj Coster-Waldau
Johanna Wokalek
Nikolaj Coster-Waldau
Robert Aramayo
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Tuva Novotny
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 11.

legújabb vélemény

3
Ide nyugodt lélek kell.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kizárólag Nikolaj Coster-Waldau miatt néztem meg ezt a kissé szuicid, szürreális filmet, amit nem mindenkinek ajánlanék! Lássuk hát, mi a sztori? Max (Nikolaj Coster-Waldau) egy nagyon súlyos betegséggel élő biztosítási ügynök, akinek egyik ügyfele ... teljes kritika»

3
 
alexxx   2019. 09. 22.

0

Nikolaj Coster-Waldau nagyszerű játékának köszönhetően remekül körvonalazódnak Max érzelmei, de itt most kevésnek éreztem, hogy egy emberre akarták az egész filmet építeni. Nagyon lassú dráma, egy kicsivel több izgalmat szerintem a téma ellenére is elbírt volna.

 
Di Canio   2020. 07. 11.

0

Depressziósoknak nem ajánlott film, az öngyilkosságot boncolgatja. Végig beszélnek benne, látványosabb esemény nélküli dráma, a táj viszont nagyon szép ahol az intézet van, egyszer meg lehet nézni.

 
pav   2019. 02. 05.

0

A címéhez méltó módon komor, depresszív hangulatú, szürke dráma, de azonkívül, hogy a szereplők tehetetlensége és bizonytalansága erősen kirajzolódik, szerintem nem sikerült eléggé kiaknázni a témát. Nekem legalábbis erős hiányérzetem van, azt hittem... több»

 
Haj   2020. 02. 20.

0

Ha valakinek bármilyen kétsége volt eddig afelől, hogy Nikolaj Coster-Waldau egy egyszerepes színész, annak az Öngyilkos túra eloszlatja azt. Fenomenális alakítást hoz ugyanis ebben a filmben, és mondanom sem, kell, hogy piszok jó sztorival dúcolták mindezt alá. Nagyon tartalmas filmélményben lehetett részem!

 
patrik2001   2020. 02. 22.

0

Tényleg igyekszem nem igazán ekézni ezt a filmet, hiszen egyszeri nézésre teljesen alkalmas, de sajnálom, nálam ezt a középszerű kategóriát nem igazán lépte át. Mármint igen, szórakoztató, van benne némi feszültség, de alapjában véve egy teljesen kis... több»

A film összbevétele 3 955 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 214 660 forintot termelt. A hazai mozik összesen 772 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Öngyilkos túra Jonas Alexander Arnby mindössze második egészestés filmje.

(hp)
 

Nikolaj Coster-Waldau és Robert Aramayo az HBO Trónok harca című sorozatában is együtt játszott.

(hp)
 
A film minden eleme komoly potenciállal rendelkezik, mégsem tudja kihasználni egyiket sem. több»
 
Vannak nála sokkal tartalmasabb és erősebb darabok a témában, de így sem lehet figyelmen kívül hagyni. több»