Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58%

Öngyilkos túra (2019)

Selvmordsturisten
Filmadatlap
 
22
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
Di Canio   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Depressziósoknak nem ajánlott film, az öngyilkosságot boncolgatja. Végig beszélnek benne, látványosabb esemény nélküli dráma, a táj viszont nagyon szép ahol az intézet van, egyszer meg lehet nézni.

 
alexxx   2019. 09. 22.

Nikolaj Coster-Waldau nagyszerű játékának köszönhetően remekül körvonalazódnak Max érzelmei, de itt most kevésnek éreztem, hogy egy emberre akarták az egész filmet építeni. Nagyon lassú dráma, egy kicsivel több izgalmat szerintem a téma ellenére is elbírt volna.


 
patrik2001   2020. 02. 22.

Tényleg igyekszem nem igazán ekézni ezt a filmet, hiszen egyszeri nézésre teljesen alkalmas, de sajnálom, nálam ezt a középszerű kategóriát nem igazán lépte át. Mármint igen, szórakoztató, van benne némi feszültség, de alapjában véve egy teljesen kis... több»

 
Haj   2020. 02. 20.

Ha valakinek bármilyen kétsége volt eddig afelől, hogy Nikolaj Coster-Waldau egy egyszerepes színész, annak az Öngyilkos túra eloszlatja azt. Fenomenális alakítást hoz ugyanis ebben a filmben, és mondanom sem, kell, hogy piszok jó sztorival dúcolták mindezt alá. Nagyon tartalmas filmélményben lehetett részem!

 
pav   2019. 02. 05.

A címéhez méltó módon komor, depresszív hangulatú, szürke dráma, de azonkívül, hogy a szereplők tehetetlensége és bizonytalansága erősen kirajzolódik, szerintem nem sikerült eléggé kiaknázni a témát. Nekem legalábbis erős hiányérzetem van, azt hittem... több»

Nikolaj Coster-Waldau
Johanna Wokalek
Nikolaj Coster-Waldau
Robert Aramayo
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Tuva Novotny
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau

A film összbevétele 3 955 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 214 660 forintot termelt. A hazai mozik összesen 772 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Öngyilkos túra Jonas Alexander Arnby mindössze második egészestés filmje.

(hp )
 

Nikolaj Coster-Waldau és Robert Aramayo az HBO Trónok harca című sorozatában is együtt játszott.

(hp )
 
Vannak nála sokkal tartalmasabb és erősebb darabok a témában, de így sem lehet figyelmen kívül hagyni. több»
 
A film minden eleme komoly potenciállal rendelkezik, mégsem tudja kihasználni egyiket sem. több»
 
Érzelmeiteket azért jól kössétek fel, egyáltalán nem lesz könnyű ugyanis ez a túra! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.