Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
12
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
FunBoi   2017. 10. 09.

Vao, én egészen kellemesen csalódtam a filmen, hiszen ez egy egészen laza road movie is egyben. Ennél fogva nem is volt annyira érdekes számomra a misztikus szál. Nagyon szuper!

 
ordas   2017. 10. 07.

Nem akarok senkit sem megbántani, de nekem ez a film sajnos nem igazán jött be. Azt belátom, hogy nagyon jól van felvéve az egész és az alakítások is tökre rendben voltak, de az egész alapkoncepció tőlem eléggé idegen.

Vasilina Makovtseva
Vasilina Makovtseva
Vasilina Makovtseva
Vasilina Makovtseva
Vasilina Makovtseva
Vasilina Makovtseva
 
A brutális dokumentumfilmekkel indító, majd még azoknál is keményebb fikciós művekre váltó ukrán rendező, Szergej Loznica az egészen meghökkentő My Joy és a líraibb hangvételű, ám hasonlóan kegyetlen atmoszférájú A ködben után újabb szintet lépett a nyomasztás terén. 80/100 több»
 

A szelíd teremtés költségvetése hozzávetőlegesen 2 millió euró volt.

(hp )
 

A szelíd teremtés rendezője az a Sergei Loznitsa, aki a Ködben című filmjével 2012-ben egyszer már esélyes volt az Arany Pálmára Cannes-ban. A direktor filmje öt éve elnyerte a nemzetközi filmkritikusok FIPRESCI-díját.

(hp )
 

A film 2017. májusában debütál a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol az Arany Pálma-díjért száll versenybe.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.