Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
68

And While We Were Here (2012)

And While We Were Here
Filmadatlap
 
9
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 03. 01.

legújabb vélemény

Az előzetes valóban jobb, mint maga a film. A helyszínek káprázatosak és a hangulat is átjött nekem, de a nő és a férje közti jelenetek nagyon unalmasak voltak.

 
Kinga   2018. 01. 06.

Imádtam az előzetest, de az a baj, hogy még nem találtam meg magyar szinkronnal. És ha valaki tudna egy linket küldeni akkor nagyon megköszönném.


 
juliS   2017. 03. 02.

Nem igazán ragadott meg a történet, sajnos nagyon elidegenítő volt. Úgy gondolom, hogy sokkal több lehetőség volt benne, mint amennyit sikerült kihozni az egészből. Másrészt viszont egészen szépre sikeredett.

 
kodin1   2016. 11. 03.

nagyon érzékeny történet, Olaszország mesés helyein. jól megmutatja azt a nehéz helyzetet, mikor egy házasságból kifogy a szerelem

 
thomino   2015. 06. 24.

Mintha egy nagyon gyenge Before Sunrie paródiát néznék. A film próbál az lenni, ami valójában nem. Nincsenek olyan mélyenszántó dialógusai, az egész kapcsolatrendszer valahogy lebutított. Túlságosan rámentek arra, hogy egy hangulatfilmet csináljanak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.