Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85

A skarlát betű (1995)

The Scarlet Letter
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 01. 22.

legújabb vélemény

Nem rossz de nem is jó film. A történet még a könyvben is túlgondolt és polgárpukkasztó nem véletlen hogy a filmben is megpukkadnak a szereplők a kialakult helyzet miatt. A filmet könnek övezik történik benne szex a madárral, és lelkész mglesés és megrontás sírás töménytelen mennyiségben és az agyam eldobom olyan kaotikus túljátszott őrület. Nagyon vontatott a film . És aki a könyv helyett ezzel kívánja a györtelmeket rövidebb időintervallumban átélni az ne tegye mert nem ugyanaz a kettő.

 
Deku   2017. 10. 25.

Igazán tetszett ahogy megvalósították és vászonra vitték ezt a remek történetet.Nagyszerű film! Az embert könnyen el képes varázsolni mivel a történet annyira erősen össze lett rakva, hogy arra nincs is jó szó.


 
Panda   2016. 04. 13.

Tegnap láttam a filmet és nagyon megfogott érzelmileg. Elképesztően hűen és mélyen adja elő az emberi érzéseket, a színészek alakítása profi. Egy igaz és feltétlen szerelem története ez.

 
demonkiller45   2015. 06. 04.

Nagyon nagyon szép és tanulságos történet. Kiválóan eljátszva és tetszett a korszak bemutatása is. Demi nagyon illett a szerepbe.

Gary Oldman

A film összbevétele 10 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Richard Gere, Daniel Day-Lewis, és Anthony Hopkins egyaránt szóba került a férfi főszerep kapcsán.

(rbernadett)
 

Meg Ryan keményen lobbizott Hester Prynne szerepéért.

(rbernadett)
 

Demi Moore azért nem bánta, hogy megváltoztatták a film végét, mert úgy volt vele, hogy a könyvet úgysem olvasták sokan.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.