Szerintem egy kedves, szerethető családi mozi, amit nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlok, ha egyszerűen csak kikapcsolódni vágyik az éppen aktuális hétköznapjaiból.
Matt Damon a tőle szokatlan szerepben mutatkozik, de szerintem megállja a helyét, a történet egy kicsit vontatott.
Jólesett nézni ezt a csodás történetet. Annyira megtetszett hogy a könyvet is elkezdtem olvasni és abból is árad a pozitív energia. De a filmre visszatérve a gyerekszínészek nagyon jók. Az atmoszférája kellemes jólesik nézni. Nekem tetszett és szívesen ajánlom másnak is.
Giccs a köbön, érthetetlen és jellegtelen az egész. Nem is értem a színészeket sem, meg a rendező célját sem ezzel a fimmel.
Egyszer nézhető, lassú film. Vasárnap délutáni, családi, bealvós film. Összességében nem történik benne semmi. Már a film felénél úgy éreztem hogy ennyi bőven elég volt.
Nekem annyira nem jött be. Túl lapos volt az én ízlésemnek, igaz egész jó jelenetek akadtak benne ennek ellenére maga a történet nem volt egy hűha, kategória. Max közepes.
Kedves történet. Tetszik,ahogyan érzékelhető benne a szeretet. A saját állatkert ötlete sokak legnagyobb álma. Édes benne a kislány. Családi filmezéshez tökéletes!
Megható, kedves, vicces. Először azt hittem unalmas lesz,d e tévedtem! Nagyon tetszett, megfogott. Ajánlom minden családos embernek!
Nem sikerült ez annyira rosszul, nagy előnye, hogy az egész család meg tudja nézni együtt, és mindenki találhat benne valami szórakoztatót. Vannak poénok, van cselekmény, szexis Johansson és happy end. Ebben a tekintetben a film nem ígér túl sokat, d... Több