Az igazi kaland

We Bought a Zoo

2020.08.23 dailyfilmsan

Jólesett nézni ezt a csodás történetet. Annyira megtetszett hogy a könyvet is elkezdtem olvasni és abból is árad a pozitív energia. De a filmre visszatérve a gyerekszínészek nagyon jók. Az atmoszférája kellemes jólesik nézni. Nekem tetszett és szívesen ajánlom másnak is.

2018.01.21 mamiéstöti2

Matt Damon a tőle szokatlan szerepben mutatkozik, de szerintem megállja a helyét, a történet egy kicsit vontatott.

2015.06.08 ZeroHero

Giccs a köbön, érthetetlen és jellegtelen az egész. Nem is értem a színészeket sem, meg a rendező célját sem ezzel a fimmel.

2016.09.17 HannaK

Családi filmnek elmegy, de nem szabad sokat várni tőle.

2015.11.13 Adell89

Egyszer nézhető, lassú film. Vasárnap délutáni, családi, bealvós film. Összességében nem történik benne semmi. Már a film felénél úgy éreztem hogy ennyi bőven elég volt.

2015.06.29 Buborék

Nagyon nagyon tetszett, jó film. Szerintem minden kiváló, jó a történet, kiváló a rendezés! A színészek nagyon jól hozzák a karakterüket, Matt Damon pozitív csalódást okozott. Csak ajánlani tudom!

2015.09.02 Barthy

Nekem annyira nem jött be. Túl lapos volt az én ízlésemnek, igaz egész jó jelenetek akadtak benne ennek ellenére maga a történet nem volt egy hűha, kategória. Max közepes.

2015.03.15 annaaleoop

Kedves történet. Tetszik,ahogyan érzékelhető benne a szeretet. A saját állatkert ötlete sokak legnagyobb álma. Édes benne a kislány. Családi filmezéshez tökéletes!

2015.02.15 reat

Megható, kedves, vicces. Először azt hittem unalmas lesz,d e tévedtem! Nagyon tetszett, megfogott. Ajánlom minden családos embernek!

2015.06.09 skyman

Ez a film egy közepes családi komédia akar lenni, és annak jó is. A történet nem hangzik nagyon eredetinek, az teszi igazán érdekessé, hogy valós események ihlették. A film nem különösebben vicces, de kedves és nyugtató. Scarlett Johansson észbontóan... Több

2015.11.02 KATE

Nem sikerült ez annyira rosszul, nagy előnye, hogy az egész család meg tudja nézni együtt, és mindenki találhat benne valami szórakoztatót. Vannak poénok, van cselekmény, szexis Johansson és happy end. Ebben a tekintetben a film nem ígér túl sokat, d... Több