Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Batman: Az Arkham ostroma (2014)

Batman: Assault on Arkham
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
dulkap   2017. 03. 31.

Ez az eddigi legjobb DC rajzfilm, amit eddig láttam. Nem akartak mindenféle korhatárba beleférni és emiatt igazán visszaadja a DC sötét és brutális világát. Remek karakterek, szép rajzok és jó forgatókönyv. Még élőszereplős változatban is megnézném.

 
Deku   2017. 09. 13.

Hatalmas nagy csalódást okozott ez a film, voltak elvárásaim is persze de ezt nem ütötte meg. Lehet, hogy pont emiatt bukott meg nálam ez a film. A történet nagyon lapos lett akárcsak a karakterek.


 
somi   2015. 11. 21.

Remek rajzfilm, végre egy kicsit komorabb, komolyabb hangvételű, felnőtteknek való animációs adaptáció. Harley Quinn számomra örök, már miatta is csak szeretni tudom.

 
krajcsie   2016. 10. 01.

A Batman: Az Arkham ostroma egy igen látványos és izgalmas egész estés rajzfilm lett, örülök, hogy láttam, tetszett, akár egy folytatást is el tudnék hozzá képzelni. Humor is akad benne bőven, ami külön pozitívum.

 

Az eredeti tervek szerint a Batman: Az Arkham ostroma egy videojáték alapján épület volna fel, melynek neve Batman: Arkham Asylum. Végül azonban elvetették ezt az ötletet, bár az alapkoncepció némiképp megmaradt, ugyanis e játék 3. részének (Arkham Origins) folytatástörténete a film.

(Bogi87 )
 

A film bevétele kb. 4.5 millió dollárra rúgott.

(Bogi87 )
 

A filmben van egy jelenet, mikor Harley az elmegyógyintézetben kutakodik mestere cuccai között. Az egyik dobozból egy maszkot vesz elő. Ez a maszk pontosan ugyanúgy néz ki, mint amit Joker viselt a bankrabláskor A Sötét Lovag című filmben.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.