Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
82%

Batman: Az Arkham ostroma (2014)

Batman: Assault on Arkham
Filmadatlap
 
33
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

legújabb vélemény

0

Hatalmas nagy csalódást okozott ez a film, voltak elvárásaim is persze de ezt nem ütötte meg. Lehet, hogy pont emiatt bukott meg nálam ez a film. A történet nagyon lapos lett akárcsak a karakterek.

 
dulkap   2017. 03. 31.

0

Ez az eddigi legjobb DC rajzfilm, amit eddig láttam. Nem akartak mindenféle korhatárba beleférni és emiatt igazán visszaadja a DC sötét és brutális világát. Remek karakterek, szép rajzok és jó forgatókönyv. Még élőszereplős változatban is megnézném.


 
somi   2015. 11. 21.

0

Remek rajzfilm, végre egy kicsit komorabb, komolyabb hangvételű, felnőtteknek való animációs adaptáció. Harley Quinn számomra örök, már miatta is csak szeretni tudom.

 
krajcsie   2016. 10. 01.

0

A Batman: Az Arkham ostroma egy igen látványos és izgalmas egész estés rajzfilm lett, örülök, hogy láttam, tetszett, akár egy folytatást is el tudnék hozzá képzelni. Humor is akad benne bőven, ami külön pozitívum.

Galéria (5)

Videók (1)

 

Az eredeti tervek szerint a Batman: Az Arkham ostroma egy videojáték alapján épület volna fel, melynek neve Batman: Arkham Asylum. Végül azonban elvetették ezt az ötletet, bár az alapkoncepció némiképp megmaradt, ugyanis e játék 3. részének (Arkham Origins) folytatástörténete a film.

(Bogi87)
 

A film bevétele kb. 4.5 millió dollárra rúgott.

(Bogi87)
 

A filmben van egy jelenet, mikor Harley az elmegyógyintézetben kutakodik mestere cuccai között. Az egyik dobozból egy maszkot vesz elő. Ez a maszk pontosan ugyanúgy néz ki, mint amit Joker viselt a bankrabláskor A Sötét Lovag című filmben.

(Bogi87)
 

A film számos utalást tartalmaz valamennyi "igazi" Batman mozira.

(Bogi87)
 

A film története kb. 2 évvel korábban játszódik, mint az Arkham Asylum számítógépes játék cselekménye.

(Bogi87)