Ekkora hülyeséget már rég láttam. Az összes 70-es, 80-as évek legyőzhetetlen főhősdrámájáit parodizálja ki stílusosan, lazán. A lazaság végig érezhető a főszereplő karakterén, ő a föld császára, amit az első jelenetekben kapásból meg is mutat mindenk... Többinek:). Egyben laza és komoly hangvételű is a film (de a komolyság csak álca), ami nem sok paródiának áll jól, talán a Csupasz pisztolyt mondanám, ahol ez ilyen formában sikerült. 2009-es film, de brutálisan hozza a 80-as évek feelinget végig, ami egyszerre meglepő és üdvözítő is. Nem akarom lelőni a poént, de elképesztő hülyeségek armadája jellemzi a sztorit, krimibe burkolózva. Meglepő, hogy hazánkban ennyire nem ismert ez az alkotás, sőt, még szinkronos verziót sem találtam hozzá, viszont eredeti nyelven még jobban is ütnek a poénok. Nem szabad egy ilyen jellegű alkotásba olyan mély dolgokat belegondolni, viszont aki szereti a komolyra vett paródiákat, annak kötelező darab. A zenére hívnám fel a figyelmet, végig 10/10, iskolapélda.