56% 80 szavazat
Coffee és Kareem

Coffee és Kareem

Coffee & Kareem
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A kamaszkorba lépő Kareem Manning nem nézi jó szemmel anyja új kapcsolatát James Coffee-val. Feltett szándéka megakadályozni, hogy komolyabbra forduljon a dolog kettejük közt, és egyből sikerül olyan eszközt bevetnie, ami alaposan felkavarja a felnőttek életét. A fiú egy csirkefogóval… Több


Rendező: Michael Dowse
Forgatókönyvíró: Shane McCarthy
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2020.04.03.

Hol nézheted

Ed Helms
Terrence Little Gardenhigh
Taraji P. Henson
Terrence Little Gardenhigh
Ed Helms
RonReaco Lee
Taraji P. Henson
Terrence Little Gardenhigh
Ed Helms
 
2020.03.31 Tibor

legújabb vélemény

Fuh, nekem nagyon kellett már egy ilyen vígjáték. Teljesen kikapcsolt, nagyon igényes és persze kedves is. Imádtam úgy, ahogy van. Ed Helms főszereplésével persze nem is volt kétséges, hogy nekem ez a film nagyon be fog jönni.

0
 
2020.03.24 Pumpu

Kíváncsian várom, érkezik-e pozitív értékelés és hozzászólás a filmhez, mert az első szó, ami eszembe jutott róla, az undorító volt. Remélem, hogy ez csak egy érthetetlen botlás a Netflixtől, és a jövőben nem örvendeztet meg hasonló szörnyűségekkel.

0
 
2020.03.30 JamesBont

Valószínűleg nem tartozom a célközönséghez, mert sehogy sem tudom hová rakni ezt a filmet. Alapvetően nincs problémám az alpári humorral, de azért nem árt, ha a forgatókönyvíró helyén tudja kezelni a dolgokat. Értem, hogy idegesítő "hülyegyereket" ak... Több

0
 
2020.03.27 Zsolt

Alapvetően jópofa, de mit mondhatnék, valahol nagyon megúszós az egész. A sztori szépen hömpölyög, de a végére valahogy nem aradt belőle semmi bennem. Sajnos ez van.

0