Súlyos horrofilm készült a Grincsről, itt az előzetes

A Grincs idén karácsonykor egy ünnepi horrorfilmben kísértetiesen visszatér.

A trailer azzal kezdődik, hogy megismerkedünk Cindy Tudodkivel, aki rátalál a kísérteties zöld teremtményre, aki a karácsonyi ajándékok között turkál a fája alatt.

Dr. Seuss klasszikus gyerekmeséjének, a "Hogyan lopta el a Grincs a karácsonyt!" paródiája rémisztő fordulatot vesz, amikor a Grincs - más néven a Gonosz - megöli a lány anyukáját, miközben Mikulásnak öltözik. Két évtizeddel később a kiéhezett szörnyeteg terrorizálni kezdi az álmos hegyi városkát, Whoville-t, és azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a karácsonyt. Az immár felnőtt Cindy Tudodki új célt talál abban, hogy megállítsa a szörnyeteget, mielőtt az újabb karácsonyt tenne tönkre.

Cindy Tudodki, az ünnepek megmentéséért vívott brutális csatában száll szembe a Gonosszal, egy cukornádpuskával és egy baseballütőnek látszó, karácsonyi fényekkel körbetekert ütővel.

A The Mean One rendezője Steven LaMorte, a forgatókönyvet Flip és Finn Kobler írta, a film főszereplője Krystle Martin, aki Cindy You-Know-Who felnőtt változatát alakítja. A szereplők között szerepel még Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler és Amy Schumacher.

A Bohócrém 2. sztárját, David Howard Thorntont érte a megtiszteltetés, hogy ebben a horrorisztikus történetben ő alakíthatja a zöld karácsonyi rémet.

Az idei egy olyan karácsonynak ígérkezik, amikor az ünnepi filmek egy kis csavart kapnak. Nemcsak A Grincs tér vissza, hanem pénteken a mozikba kerül a Vérapó, amelyben David Harbour egy gonosztevő-gyilkos Mikulást alakít, míg a Karácsony, véres karácsony egy gyilkos robot Mikulásra fókuszál.

A Gonosz (The Mean One) egy ikonikus gyermekmese legújabb adaptációja, amelyet ijesztő csavarral adaptálnak a nagyvászonra. Az év elején már bemutatták a Micimackó slasher változatát, a Micimackó: Vér és mézt, egy meglehetősen ijesztő gyilkos medvével, amely gyorsan vírusszerűen mémmé is vált. A filmben az egykor szerethető sárga medve és Malacka vérszomjas sorozatgyilkosokká válnak, miután teremtőjük, Christopher Robin elhagyja őket az egyetem miatt.

A.A. Milne könyve 2022. január 1-jén vált közkinccsé az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy a The Walt Disney Company már nem rendelkezik a Micimackó-figurák kizárólagos filmes jogaival. Nem így van ez a "Hogyan lopta el a Grincs a karácsonyt" esetében, amely még nem tartozik a köztulajdonba, ez pedig megmagyarázza, hogy a karaktert miért hívják a készülő filmben "A Gonosz"-nak.

Bár a szerzői jogi törvények nehezen értelmezhetőek, az alkotók esetében akad néhány kivétel, ha szatíráról van szó, és a The Mean One a hivatalos összefoglalóban "merész új paródiaként" szerepel.

Az Atlas Film Distribution december 9-én mutatja be a mozikban a The Mean One című filmet.

horror

Egy álmos hegyi kisvárosban Cindy szüleit meggyilkolja, karácsonyát pedig ellopja egy vérszomjas, piros mikulásruhába öltözött zöld alak. Ám amikor a kiéhezett,... több»