Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Vélemények: Rémecskék 3. (1991)

 
Kóborló   2020. 03. 27.

legújabb vélemény

Lépcsőházi űrsünök támadása

Az 1986-ban bemutatott Critters (magyarul Rémecskék) röpke 5 év alatt hizlalta fel magát trilógiává, és mint oly sok hasonszőrű szériánál, itt is elérkezett az idő, amikor eme kis szőrös űrgombolyagok már nem egy család (első rész), vagy egy isten háta mögötti kisvároska (második rész) életében okoznak komoly galibákat féktelen étvágyukkal, hanem egy nagyvárosba helyezik át épp aktuális véres vacsorájukat. Vagyis csak részben, mert igaz, hogy a történet elméletileg egy nagyobb városban játszódik, de a film költségvetésének alacsonyan tartása miatt a készítők ezt a fajta nagyvárosi miliőt lekorlátozzák egy pár emeletes lépcsőházra. Számomra kimondottan kedves emlék az első Rémecske film, és ... több»

 
respect the movies   2018. 01. 21.

Szerintem nem volt rossz film, bár azért gyengébb mint az első két rész! A 90-es években nagy "divatja" volt annak, hogy egy több részes horrortörténet egyik részét áthelyezik egy nagyvárosba és ez alól a "trendből" a Rémecskék sem volt kivétel! Itt már egy nagyvárosban terrorizálnak a rémecskéink (vagyis csak részben, mert az étvágyukat lekorlátozzák egy lakóházra) ami részben jó is volt, mert kicsit visszaköszön az első részben érezhető macska-egér harc! Bár azért nagy kár volt, hogy sokkal kevésbé érezhető a feszültség itt már! A színészek által életre keltett karakterek sem voltak annyira szórakoztatóak mint az előző két rész karakterei! Viszont a technikai fejlődés látható volt a rémecskéken és ez nekem kimondottan tetszett! Vannak visszatérő szereplők is az előző részekből, bár itt nem rájuk építik fel a történetet! Amúgy történet, itt már azért több logikai bakit is fel lehet fedezni, de szerintem még épp abban a határértékben mozognak ezeknek a száma, ami annyira nem zavaró! Nem tartom egy fölösleges folytatásnak mert még egy két jelenete szórakoztatni is tudja a nézőt!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.