Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Crossbones (2014)

Crossbones
Filmadatlap
 
5
Szereplők
4
Vélemények
166
Képek
Videók

Galéria (166)

 
Robinson76   2020. 11. 11.

legújabb vélemény

0
Kalózokat kedvelőknek

Sokan talán túl szigorúan húzzák le ezt a sorozatot, és nekem is vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, de engem végig lekötött. Lehet, hogy azért, mert kevés a hasonló kalózos széria, és szerettem volna hinni benne, lehet, hogy a hangulat és a környezet fogott meg, de nekem megfelelt. A vegyes érzésem annak szól, hogy maga a sztori jó, volt benne potenciál, de tény, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni. Malkovich sem tudott dobni rajta, ez is tény, de a közepes szériáknál nekem mindenképp többet adott.

 
EDUARD98   2019. 07. 09.

0

A Black Sails olyan könnyedén veri kenterbe a Crossbonest, hogy nézni is rossz. Malkovich ide vagy oda, ennek így semmi értelme, gagyi, és ezer sebből vérzik. Ha már kalózos téma, százszor jobban megéri a BS, na nem azért, mintha az egy tökéletes sorozat lenne, de bőven van még benne potenciál, és nagyon jó irányba is halad.

 
tamas84   2016. 02. 04.

0

Nagyon sajnáltam ezt a sorozatot, már nem is azt, hogy az első évad után elkaszálták, mert arra rá is szolgált, hanem azt, hogy nem lett jó. Már csak John Malkovich is miatt nagyon bíztam benne, pláne hogy idén két kalózos sorozat is indult (Balck Sa... több»

 
grufa   2015. 08. 29.

0

Ez volt az idei év legnagyobb csalódása, már ami a sorozatokat illeti. Már valahogy az egész koncepció iszonyatosan sántított, egy ilyen pilot után be se rendeltem volna, és Malkovich is idegesítő volt sajnos, pedig ő lehetett volna az egész motorja.

 

Feketeszakáll szerepére a készítők Hugh Laurie-t szerették volna megnyerni, tárgyalásokat is folytattak a színésszel, de végül nem vállalta a szereplést.

(hp)
 

Habár Feketeszakáll a történelem legsikeresebb és legrettegettebb kalóza, egyetlen írásos feljegyzés sincs arról, hogy a kalóz bárkit is megölt volna életében, leszámítva utolsó ütközetét.

(hp)
 

Egyes feljegyzések szerint Feketeszakáll meggyilkolása előtt egy kolónia létrehozásán munkálkodott, melynek ő lett volna a kormányzója. A sorozat ezeken a meg nem valósult terveken alapszik.

(hp)