52% 42 szavazat
Borrower

Borrower

The Borrower
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
29
Szereplők (29)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Idegenek a Földre száműzik egy társukat büntetésképpen. Az űrlény rettenetesen erőszakos, és amikor a test, amit birtokol, megsérül, újat kell találnia magának.

(Hupka Adrián)

Rendező: John McNaughton
Forgatókönyvíró: Mason Nage, Richard Fire
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1991
 
2021.06.16 Kóborló

legújabb vélemény

Fejcserés idegen

A horrorfilmek iránti rajongásom még gyerekkoromban kezdődött, amikor még nagyban tombolt idehaza a videokazetta őrület. A kimondottan szerencsések közé tartoztam, hisz a rokonaimnak videotékájuk volt, ami csupán két háztömbnyire volt tőlem, így már ... Teljes kritika

2
 
2016.01.29 kórica

Nem kell mondjam, hogy horrorrajongóknak kötelező darab. Számomra egy igazán kellemes szórakozás néhány kiemelkedő színészi teljesítménnyel, ami ebben a kategóriában azért nem igazán jellemző.

1
 
2020.08.16 Cs. Balázs

Istenem, a régi videotékás idők. Ez a gyöngyszem is szinte kötelezően megtalálható volt mindegyik téka polcán. Minden kreténségével együtt azt hiszem, ez egy alapmű a szerethetően szemét filmek között.

1
 

A forgatást 1988 novemberében kezdték meg, és 1988 decemberében már be is fejezték.Szerző: Kóborló

#1
 

A film már 1988-ban elkészült, de végül csak 1991-ben mutatták be, mert az eredeti gyártó stúdió, az Atlantic Entertaiment Group becsődölt még a film kiadása előtt, és a Cannon stúdió csak két évvel a film elkészülte után vásárolta meg a forgalmazási jogait.Szerző: Kóborló

#2