Reanimátor (1985)

Re-Animator

Jeffrey Combs
Jeffrey Combs

Sabnock Sanatory   2022. 06. 22.

Fejeket le!

A Reanimátor egy igazi fekete horror-komédia, ami egy 1922-es Lovecraft novella megfilmesített változata. Stuart Gordon rendezte és Howard Phillips Lovecraft írta a művet. De nem is akarok sokat beszélni, nézzük inkább a filmet. Mi a velős, tömör mon... teljes kritika»

TribeBubu   2018. 03. 06.

Egészen jó filmnek indult, de nálam néhány színész játéka és a végén túlzásokba eső történet szétcincálta az élményt. Tudom, részben vígjáték, de nekem valahogy nem talált be ez a humor. Pedig jó ideje vártam, hogy láthassam. Az viszont undorító, hog... több»

a-arnold   2016. 10. 25.

Nagyon jó film! Imádom! Már a filmzene is nagyon ütős, olyasmi mint a Psycho-nak. Aki egy frankó horror-vígjátékra vágyik, az mindenképpen nézze meg! :)

A filmzene a Waxwork Records gondozásában jelent meg, és Richard Band, na meg Stuart Gordon dalszövegeit tartalmazza.

(Sabnock Sanatory )

A Reanimátort 1985.október 18-án mutatták be, egyszerre 129 moziban. A nyitó hétvégén 543 728 dolláros bevételt hozott.

(Sabnock Sanatory )

Home videón 2010 május 21-én jelent meg, és nagy sikert aratott.

(Sabnock Sanatory )

Az összes költségvetés 890 ezer dollár volt, és csak Észak-Amerikában 2 millió dollár tiszta bevételt hozott.

(Sabnock Sanatory )

A filmzene elkészítése kb. három és fél hétig tartott. Olaszországban vették fel, a Római Filharmónikusokkal.