Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
1
Vélemények
10
Képek
1
Videók

 
Kóborló   2019. 11. 04.
Egy elborzasztó Lovecraft adaptáció

Kevés rendező neve forrt annyira össze H. P. Lovecraft nevével, mint Stuart Gordon vagy Brian Yuzna, ezért annyira nem is meglepő, hogy e két neves filmes egymás közt váltogatta a rendezői és a produceri széket az újabb és újabb feldolgozások közt. Jelen filmünknél Brian Yuzna a produceri feladatokat látta el, míg Stuart Gordon a rendezést vállalta magára. A színészek közt pedig Jeffrey Combs neve lehet azok számára ismerős, akik láttak már Lovecraft novelláiból adaptált filmet. Be kell, hogy valljam, ezt a filmet is elképesztő régen láttam, és csak rövidke jelenetekre emlékeztem belőle. Csupán annyi rémlett, hogy egy kimondottan gusztustalan film volt, ezért is voltam kíváncsi arra, hogy j... több»

A film összbevétele 1 261 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film főszereplőjének, Jeffrey Combs-nak ez volt a második közös filmje a rendezővel, Stuart Gordonnal. Még további négy alkalommal dolgoztak együtt hasonló felállásban.

(Kóborló )
 

Stuart Gordon, a film rendezője kimondottan nehéz feladatnak találta, hogy a film az amerikai korbesorolási hivatalnál ne lépje túl az R-es besorolást, ezért egyes durvább jeleneteket meg kellett vágniuk; a végeredménnyel végül elégedett volt a rendező.

(Kóborló )
 

A film producere, Brian Yuzna egy interjúban elárulta, hogy a film megengedett költségvetését a befejezés előtt felhasználták, ezért sokat kellett improvizálniuk.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.