Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Tágra nyílt elme (1986)

From Beyond
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2022. 06. 19.

legújabb vélemény

3
Készítsünk már egy szörnyet!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Stuart Gordon... Jeffrey Combs... A Re-Animator kirobbanó sikere után Stuart Gordon már egy újabb Lovecraft novellát próbált megfilmesíteni, kisebb-nagyobb sikerrel... Mi is lehetne a téma, mint a "halottból élőt" kalapáljunk valahogy össze. Természe... teljes kritika»

1
 
Kóborló   2019. 11. 04.

2
Egy elborzasztó Lovecraft adaptáció

Kevés rendező neve forrt annyira össze H. P. Lovecraft nevével, mint Stuart Gordon vagy Brian Yuzna, ezért annyira nem is meglepő, hogy e két neves filmes egymás közt váltogatta a rendezői és a produceri széket az újabb és újabb feldolgozások közt. J... teljes kritika»

A film összbevétele 1 261 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film főszereplőjének, Jeffrey Combs-nak ez volt a második közös filmje a rendezővel, Stuart Gordonnal. Még további négy alkalommal dolgoztak együtt hasonló felállásban.

(Kóborló )
 

Stuart Gordon, a film rendezője kimondottan nehéz feladatnak találta, hogy a film az amerikai korbesorolási hivatalnál ne lépje túl az R-es besorolást, ezért egyes durvább jeleneteket meg kellett vágniuk; a végeredménnyel végül elégedett volt a rendező.

(Kóborló )
 

A film producere, Brian Yuzna egy interjúban elárulta, hogy a film megengedett költségvetését a befejezés előtt felhasználták, ezért sokat kellett improvizálniuk.

(Kóborló )
 

A filmet Rómában vették fel nagyjából 4,5M $-ból.

(dulkap)
 

A ház címe 666 Benevolent St..

(dulkap)