Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Csoda New Yorkban (1994)

Miracle on 34th Street
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
Videók
 
indingo   2020. 03. 02.

legújabb vélemény

Karácsonyi filmektől szeretünk meghatódni és nem is várunk tőlük mást ez is egy szerethető darab. Különlegessége, hogy a fondorlatokkal és ármánykodással megtűzdelt filmben a MIKULÁS létezését is kétségbe vonják, no de mi ugye nem kételkedünk hiszen ha még a bíróság ...- na de nehogy elmeséljem mi is történik még ha előre mindent sejteni lehet.

 
TribeBubu   2016. 12. 15.

Nagyon ügyes és szép remake. Mint általában a feldolgozások esetében, az eredeti jobban sikerült, de ennek a készítői is igencsak kitettek magukért. Volt is pár rész, ami szebb lett, mint az 1947-es verzió (az mindenképpen, amikor Kringle a süket kislánnyal beszélget.) Bár a színészek messze nem hoztak annyira jó alakítást ebben a feldolgozásban (kivéve Richard Attenborough-t, aki kivételes odaadással játszotta szerepét) és a befejezés sem volt olyan mosolyogtatóan misztikus, továbbá az egész film meseszerűbb, gyerekesebb lett elődjénél. Mindennek ellenére egy nagyon hangulatos remake kerekedett belőle.


 
SzFa   2017. 10. 27.

Aranyos Mikulásos film, néha megható is. A történet és a megalósítás is átlagos, pont olyan film, amit a tv-ba állandóan vetítenek. Maray Wilson egy nagyon különleges színésznő.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.