Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91

Cyrano de Bergerac (1990)

Cyrano de Bergerac
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Yosihiro   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

Cyrano de Bergerac

Eme film remek tökéj. Mely a rossztól nem fél. A szerelem áthatja. A nézö a szívébe zárhatja. A történet és rímek. Klasszikussá emelik az egészet. Szívünk akkor is dobban. Mikor a drámát várjuk jobban. Csak elismerö szavak és alázat. Amit a filmben nyújtanak káprázat. A vívás és küzdelem. Harc az emberi szívben. Nincs szebb mint az igaz szerelem. Szívünkbe zárva talán kegyelem. A kinézet és szépség. Nem szavakból álló féltékenység. Legyünk bátrak és mondjuk, írjuk le mit érzünk. Csak így lehet teljes létünk. Legyen minden érzés szabadság. A szerelmünk maga a rabság. Ez a film egy remek példa. A költészet egy csodálatos poéta. Összefoglalva egy remek filmet kapunk amiben nemcsak kiemelkedö színészi teljesítményeket léthatunk hanem remek forgatókönyvet is hallhatunk. A képi megjelenítés és vágás igazodik a film nívójához. A hangi effektek sem mardank el. G. Depardieu kiemelkedö föszereplésével ez a film egy igazi klasszikusnak számít. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretik a Francia romnatika költészet és drámai vonalat. Üdv Yosi

 
indingo   2019. 05. 08.

Örök klasszikus és ez a feldolgozás visszaadja Edmond Rostand művének igazi lényegét. Depardieu pedig, mint legtöbbször természetesen fantasztikusan hozza a figurát és persze a maszk is szuper lett.


 
varjú   2017. 01. 18.

Nincs mit hozzáfűzni, fantasztikusan jó adaptáció!

 
Gríz   2016. 08. 25.

Az akkori filmes korszak egyik legjobb európai filmje, Depardieu zseniális, minden együtt van..

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.