60% 39 szavazat
Álomhajó

Álomhajó

Das Traumschiff
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
112
Szereplők (112)
30
Képek (30)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakokra viszi utasait, akik közben élik életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, és a hajódoktor és a legénységük gondoskodik. Az Álomhajó című német sorozat romantikus… Több

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2019.08.23 Nik

legújabb vélemény

Igazán kellemes atmoszférája van, szinte ott vagyok a helyszínen, ahol épp mindig játszódik, engem teljesen ki tud kapcsolni minden egyes epizód. Régen alig vártam, hogy kijöjjön az új.

0
 
2019.01.31 indingo

A sorozat olyan mint ha utifilm lenne és ez az igazi értéke, a látvány, ahogy bemutatja az országok legszebb természeti csodáit, épületeit és a turisták által kedvelt helyszíneket, megfűszerezve egy kis történettel amelyek néha kicsit erőltetettek. A néző is felszáll egy luxus hajóra és bejárja a világot.

0
 
2019.02.27 Meldrum

Borzalom

Miként lehet minősíteni azt ami minősíthetetlen? Persze értem, hogy nem én vagyok a célközönség tagja, de ez nem más mint a német színészcsapat több éves nyaralása, amely után orvost aztán papot vagy rendőrt játszanak el egy másik borzalmas tré sorozatban, ugyanígy hiteltelenül mint itt. Arra jó, hogy a melóban megszakadt néző végig anyázzon mialatt megeszi a káposztás tésztát és közben gyönyörködhet az aszalt képű férfiakon, akik fiatal szerelmes kisfiút illetve a bő negyvenes, ötvenes nőkön akik bomba csajokat akarnak eljátszani.

0
 
2017.12.07 tbelina29

Szerintem sose volt egy jó sorozat, a pocsék színészeknél csak a hányaveti szöveg rosszabb. Amolyan "Szomszédok" a tengeren. Nálam már szinte a nézhetetlen kategóriát súrolja.

0