Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Álomhajó (1981)

Das Traumschiff
Filmadatlap
 
105
Szereplők
4
Vélemények
30
Képek
Videók
 
indingo   2019. 01. 31.

A sorozat olyan mint ha utifilm lenne és ez az igazi értéke, a látvány, ahogy bemutatja az országok legszebb természeti csodáit, épületeit és a turisták által kedvelt helyszíneket, megfűszerezve egy kis történettel amelyek néha kicsit erőltetettek. A néző is felszáll egy luxus hajóra és bejárja a világot.

 
Meldrum   2019. 02. 27.
Borzalom

Miként lehet minősíteni azt ami minősíthetetlen? Persze értem, hogy nem én vagyok a célközönség tagja, de ez nem más mint a német színészcsapat több éves nyaralása, amely után orvost aztán papot vagy rendőrt játszanak el egy másik borzalmas tré sorozatban, ugyanígy hiteltelenül mint itt. Arra jó, hogy a melóban megszakadt néző végig anyázzon mialatt megeszi a káposztás tésztát és közben gyönyörködhet az aszalt képű férfiakon, akik fiatal szerelmes kisfiút illetve a bő negyvenes, ötvenes nőkön akik bomba csajokat akarnak eljátszani.


 
tbelina29   2017. 12. 07.

Szerintem sose volt egy jó sorozat, a pocsék színészeknél csak a hányaveti szöveg rosszabb. Amolyan "Szomszédok" a tengeren. Nálam már szinte a nézhetetlen kategóriát súrolja.

 
Nik   2016. 08. 23.

Igazán kellemes atmoszférája van, szinte ott vagyok a helyszínen, ahol épp mindig játszódik, engem teljesen ki tud kapcsolni minden egyes epizód. Régen alig vártam, hogy kijöjjön az új.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.