Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
66
Filmadatlap
 
333
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
loko_motivált   2016. 10. 12.

legújabb vélemény

Barbie baba nők rozzant, idős pasasokkal,..nagyon disszonáns :)

 
grufa   2016. 07. 31.

A korszak meghatározó sorozata volt, jómagam akkoriban nagyon szerettem, de most felnőtt fejjel viccesen hatnak úgy a karakterek, mint a sztori.

 

A Szerelemhajóban is feltűnő Melissa Sue Anderson a forgatás során ismerkedett meg Frank Sinatra Jr.-ral, akivel később randiztak is. A színésznő alig töltötte be a 17. életévét, míg Sinatra már 35 éves volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Szerelemhajó hatalmas sikereit követően Debbie Reynolds leszerződött a széria azon filmjéhez, mely egy Hawaii-i esküvő köré szerveződött. A színésznő állítása szerint ez volt élete legrosszabb döntése.

(erare)
 

Dick Van Patton O'Neil doktort formálta meg a Szerelemhajó tévéfilm változatában, ugyanakkor megpályázta a hajóskapitány szerepét is a sorozatban. Ezt végül nem ő, hanem Gavin MacLeod nyerte el.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.