84% 95 szavazat
Django

Django

Django
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
23
Szereplők (23)
12
Képek (12)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Django

Hol nézheted

FILMINFÓ

Django egykori katona, aki az amerikai polgárháborúban az Unió seregében harcolt, de Délről származik. Sáros, mocskos és kihalt vidéken vezet az útja, maga után egy koporsót vonszol, ami idővel igen felkelti a nézők kíváncsiságát, hogy voltaképp mit is rejt. Mivel azt, ami benne van, a főhős Djangónak hívja, ezért a néző és a többi szereplő első benyomása az, hogy talán holttest lapul benne, és azt készül eltemetni. Django valóban ezt akarja, mert vészterhes múltjától igyekszik megszabadulni.

Rendező: Sergio Corbucci
Ország: Spanyolország, Olaszország
Premier: 1966.04.06. | Netflix (2022.02.02.)
 
2019.08.12 Syracuse

legújabb vélemény

Már önmagában Franco Nero-t sem igazán csípem, így ezek a filmek sem jönnek be nekem. De nem is csak ezért, westernként is középszerű. A Terence Hill-féle Django is jobb szerintem, Tarantinoéval meg össze sem lehet hasonlítani.

0
 
2017.11.12 HercegPeter

Egy remek film a westernek hőskorából. Tényleg megdöbbentő a hasonlóság a fiatal Franco Nero és Terence Hill között. Azért szeretem a régi westerneket, mert itt még nincs olyan, hogy közhely. Erre ez a film is jó példa, hiszen a történet elég csavaro... Több

0
 
2016.09.22 Macskínó

Tarantino Django elszabadulja miatt néztem meg. Nem bántam meg. Remek western sztori, kiváló színészekkel és a korban rendelkezésre álló legjobb kivitelezés. Ajánlom mindenkinek első, belépő filmként a westernek világába.

0

A film összbevétele 25 916 dollár volt (imdb.com).

#1