Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Django
 
HercegPeter   2017. 11. 12.

Egy remek film a westernek hőskorából. Tényleg megdöbbentő a hasonlóság a fiatal Franco Nero és Terence Hill között. Azért szeretem a régi westerneket, mert itt még nincs olyan, hogy közhely. Erre ez a film is jó példa, hiszen a történet elég csavaros. Az utolsó jelenet nem a legkidolgozottabb, de összességében teljesen rendben van.

 
Syracuse   2019. 08. 12.

Már önmagában Franco Nero-t sem igazán csípem, így ezek a filmek sem jönnek be nekem. De nem is csak ezért, westernként is középszerű. A Terence Hill-féle Django is jobb szerintem, Tarantinoéval meg össze sem lehet hasonlítani.


 
Macskínó   2016. 09. 22.

Tarantino Django elszabadulja miatt néztem meg. Nem bántam meg. Remek western sztori, kiváló színészekkel és a korban rendelkezésre álló legjobb kivitelezés. Ajánlom mindenkinek első, belépő filmként a westernek világába.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.