Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Vörös nap
 
Hakker   2018. 12. 14.

legújabb vélemény

Azok a western filmek mellett ; melyekben John Wayne szerepel és melyeket Sam Peckinpah rendezett , ez a kedvenc ilyen jellegű filmem. Azt lehet mondani, hogy a "nagy klasszikus, korombeli filmek(Star Wars, Bud Spencer filmek)után, ezt a filmet láttam a legtöbbször. Csupán egy apró hiányosságot szeretnék jelezni, hogy egy ismeretlen, kis színészecske is játszott ebben a filmben, aki nincs feltűntetve. Az ő neve Alain Delon, meglehet, hogy sokak számára ismeretlen ez a név, de a teljesség kedvéért megemlítem. Ennél a filmnél, minden elem hiánytalan. Egy nagyon jól kivitelezett, remek történet, a kor jeles színészeivel. Nagyon jól ábrázolta, az akkori Nihilista "nyugati kultúra" és a Bushido féle szigorú normarendszer közötti különbséget. Mindenkinek szívesen ajánlom ezt a filmet, de lehetséges, hogy a mai rohanó életszemlélet, egy kicsit lassúnak fogja találni.

 
jerrycomovie   2018. 12. 13.

Vörös nap

Ha van számomra 100%-osan szórakoztató western film, akkor az ez.

 
"Ezt a filmet már gyerekként is imádtam, mint a moziban látott MacKenna aranyát - Mackenna's Gold (1969), csak annyi a különbség, hogy azt amikor újranéztem, rettentően porosnak találtam - leszámítva talán a fülbemászó főcímdalt - , ez viszont egyelőre újra és újra el tudott szórakoztatni, pedig mindkét mozit értő kezű rendező mesterek készítették el." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.