Rólam

Egy ideje a vendéglátó mellett bloggerkedem is, igaz, nem valami magyar szolgáltató alatt, hanem blogspoton. Próbáltam egy időben saját weboldalt készíteni, de az írás jobban megy, mint a technikai része.

Manapság, ha nem dolgozom, főleg filmeket nézek, filmzenéket gyűjtök. Vendéglátónak közben remélem hosszú időre vége, helyette adat-rögzítek.

 

2022. 04. 12.
Néha kapok a netről ötleteket, mit nézzek meg. Néha kifejezetten jó ötleteket. Ezt a mozit néhány hiányosságának ellenére is erősen ajánlom a misztikum kedvelőinek.... több»
2019. 11. 11.
A filmben láthatunk egy csapat lányt víz alatt, és nincs egy jelenet, amiben érezhetnénk az iskolás srácok izgalmát a csinos testek láttán, ami viszont óriási operatőri b... több»
2019. 11. 11.
Vért szívni jöttem...
...de nem tudok. A "Drakulics" meglepően összeszedett történet, remek alakításokkal, gyönyörű fényképezéssel és olyan tökéletes retró hangulattal, amely mellett elmenni n... több»
2018. 12. 14.
Libabőrőzés 2.
Meglepően jó kritikát kapott a magyar véleményezőktől ez az eszméletlenül unalmas családi misztikus-fantasy minek nevezzem. Ennyi felesleges felnőtt szereplőt, kalandment... több»

89 Vörös nap  (1971)

2018. 12. 13.
Vörös nap
Ha van számomra 100%-osan szórakoztató western film, akkor az ez.... több»